Волен Сидеров: Валери Симеонов е трудна мишена


Волен Сидеров: Валери Симеонов е трудна мишена
20 Май 2017, Събота


Едно издание преиначава думите му, а целта е удар срещу правителството, което тръгна силно, каза лидерът на „Атака” в предаването „Тази събота” на бТВ

Автор: Десант

„Валери Симеонов няма майтапчийски снимки от Бухенвалд и не е казвал подобно нещо. Едно издание преиначава думите му, а целта е удар срещу правителството, което тръгна силно. Мислят си, че Сиемонов е лесна мишена, но той не е”.

Това обяви в предаването „Тази събота” на бТВ лидерът на „Атака„ и съпредседател на Обединените патриоти Волен Сидеров по повод скандала с "нацистките поздрави" от изминалата седмица.

Сидеров днес бе на българо-турската граница, за да инспектира оградата в района. Той проверява съоръжението при Лесово, Ямболско. Сидеров беше избран за депутат в този парламент именно от Ямбол. Оградата в района е 66 км, а Сидеров обясни пред бТВ, че този участък от границата е защитен на 100%.

Той се аргументира с факта, че откакто е изградено това съоръжение, не е преминал нито един нелегален мигрант. В отговор на въпрос за твърдението на президента Румен Радев, че има злоупотреби при изграждането на оградата, Сидеров каза, че държавният глава е бил подведен от съветниците си.

Относно атаките от страна на БСП и поисканата оставка на вицепремиера и лидер на "Национален фронт за спасение на България" Валери Симеонов председателят на „Атака” припомни, че преди изборите председателката на партията Корнелия Нинова обяви, че би направила коалиция единствено с Обединените патриоти.

В момента ние сме жертва на една некоректна кампания, обяви още Сидеров. Той е категоричен, че в редиците на патриотите няма нацисти.

Относно отношението с премиера Бойко Борисов, с когото се съдиха за клевета преди години, лидерът на „Атака” коментира, че са имали сблъсъци, но той се е извинил на Борисов.

Отношенията ни са като между нормални мъже – когато си прекалил, нищо не ти коства да признаеш, че си сбъркал, това не е слабост, това е сила, уточни Сидеров.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки