Съюз на патриотичните сили „Защита“ се обяви в подкрепа на Иво Антонов


Съюз на патриотичните сили „Защита“ се обяви в подкрепа на Иво Антонов
19 Май 2017, Петък


Уволнението на такъв истински защитник на българското родолюбие би било голяма грешка - категорични са от политическата формация, както и колегите им от НД "БГ Патриот"

Автор: Десант

Членовете на Съюза на патриотичните сили „Защита" застанаха на твърдата позиция срещу уволнението на Иво Антонов, директор на дирекция „Социална политика“ ввъв военното министерство.

„Иво Антонов работи повече от 18 години в системата на Министерството на отбраната и националната сигурност и през всичките тези години се е доказал като безспорен професионалист в своята област, убеден патриот, пламенен родолюбец и въобще като човек, който милее за българщината и особено в частта свързана с българските военни паметници и българското военно-историческо наследство" - това заявяват от политическата организация в декларация, разпространена до медиите.

„В заключение искаме да кажем, че уволнението на такъв истински защитник на българското родолюбие би било голяма грешка, особено предвид, че това уволнение ще е под влияние на кръгове, които обслужват интересите на една противоконституционна политическа сила" - изтъкват още от патриотичната формация.

Припомняме, че през юли 2014 г. СПС „Защита" се присъеди към обединението Патриотичен фронт, а през февруари 2017 г. стана част от коалицията „Обединени патриоти".

Подкрепа за останаването на служба в министерството на Иво Антонов изразиха и от Национално движение "БГ Патриот", откъдето също високо ценят неговите заслуги за опазването на българската военна памет и традиция. Движението също е част от коалицията "Обединени патриоти".


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки