Александър Сиди, депутат от ОП: Ще съдя всеки, който ме нарича фашист


Александър Сиди, депутат от ОП: Ще съдя всеки, който ме нарича фашист
19 Май 2017, Петък


Народният представител от Обедидените патриоти е с еврейски произход, член на ВМРО

Автор: Светлана Николова

Тези, които днес раздават присъди и лепят етикети „фашисти“, а нямат срам да се снимат пред мавзолея на Ленин (мястото, в което е бил изложен и Сталин) и тези същите, които си говорят с „група ченгета как да мъчат някой дядо“, са моралните стожери на обществото. Пригласят им и другите либерали, които вдигат паметници на терористи, избили майки с деца, но днес „сочат върха пак и викат: Търчете, тамо са раите!“

Това заяви днес народният представител от парламентарната група на Обединените патриоти Александър Сиди, който е с еврейски произход.

Повод за пламенното му изказване пред журналисти в Народното събрание е истерията, провокирана от БСП по повод лични снимки на вече бившия заместник-министър на регионалното развитие Павел Тенев и на експерта по войнишки паметници в Министерството на отбраната Иво Антонов.

Преекспонирането на „скандала“ тече с пълна сила и след оставката на Тенев доведе и до искането на уволнение на Иво Антонов, който в момента се намира в реанимация в прединфарктно състояние.

Това вече започна да преминава всякакви граници, подложени сме на лов на вещици, коментира лидерът на „Национален фронт за спасение на България“ и вицепремиер по икономическата и демографската политика Валери Симеонов.

Ето и пълният текст на изявлението на Александър Сиди:

"Уважаеми дами и господа,

Днес аз съм тук по волята на онези славни български държавни мъже, които успяха да съхранят живота на 60 000 български евреи и още стотици, а може би и хиляди други, които макар и без никаква връзка с България получиха правото да преминат през нашата територия и необезпокоявани да заминат за Обетованата земя.

Днес аз съм тук защото цар Борис III - Обединител, докато се е снимал с Хитлер е успял да спаси моите баба и дядо.

Днес аз имам честта да служа на народа си в това Народно събрание, което е имало за свой подпредседател Димитър Пешев – човекът, успял да спаси българските евреи. Залата на групата на Обединените патриоти носи неговото име! Бюрото, на което той е стоял, е в нашата зала и аз всеки ден сядам да работя на него… Същият този Димитър Пешев, на когото дължа живота си. Същият този Димитър Пешев, който спаси българските евреи и който бе осъден от Народния съд за фашизъм.

Същите тези, които тогава осъдиха Пешев, днес отново раздават присъди! Отново обвиняват във фашизъм!

Надават либерален вой, но не се свенят да тъпчат стените си във фейсбук с червени знамена със сърпа и чука. „Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика“. 

Нима се налага да припомням, че под червеното знаме със сърпа и чука Сталин избива милиони. А под червеното знаме с пречупен кръст Хитлер прави същото…

Нима забравихме, че двамата даже го правеха заедно в началото на войната? 

Днес тези, които раздават присъди и лепят етикети „фашисти“, а нямат срам да се снимат пред мавзолея на Ленин (мястото, в което е бил изложен и Сталин) и тези същите, които си говорят с „група ченгета как да мъчат някой дядо“, са моралните стожери на обществото. Пригласят им и другите либерали, които вдигат паметници на терористи, избили майки с деца, но днес „сочат върха пак и викат: Търчете, тамо са раите“. 

Тези две политически сили - БСП и ДПС, които се целуваха публично на Орлов мост, днес безсилни и без политически аргументи, с които да бъдат опозиция на нашето управление, сочат с пръст представителите на Обединени патриоти и издават присъди. 

Уважаеми дами и господа, ако не сте забравили, вече е 2017 година. Нито е 1876, нито е 1945. Безпрецедентната атака от Ваша страна няма да успее да разклати управлението на страната. Само ще ни направи по-силни! 

А продължавайки да наричате мен и моите колеги фашисти, Вие поругавате паметта на моите предци. Този грях оставям да лежи на вашата съвест. Освен ако съвестта Ви не е останала в папката на онова измислено дело по което осъдихте и Пешев!"
 


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки