Крави, хора и автомобили съжителстват мирно в кърджалийски квартал


Крави, хора и автомобили съжителстват мирно в кърджалийски квартал
Снимка: novjivot.info
17 Май 2017, Сряда


Междублоковите пространства във "Възрожденци" редовно навестяват и магарета и коне

Автор: Десант

За пореден път междублоковите пространства в кърджалийския квартал „Възрожденци“ се кръстосват от пасящи безгрижно пейзажа крави, възмущава се читател на novjivot.info.

Местните жители се оплакват, че тази гледка вече е станала повече от обичайна, като единственото разнообразие подсигурява видът на добичетата – днес са крави, вчера са били магарета, преди това са препускали коне... Все още на сцената в жилищния комплекс не са дефилирали овци и кози, но живущите в квартала вече са убедени, че и това ще стане някой ден.

В интерес на истината междублоковите пространства предлагат тучна паша на чивтокопитните млекодайни животни, тъй като тревната растителност е избуяла на воля и засега не е окосявана. 

Апропо, не за първа година стадата се навъртат в най-големия кърджалийски комплекс. Това тук се случва вече няколко лета подред, но общинската администрация нехае, очевидно в очакване местните жители да се примирят и крави, хора и автомобили да продължат мирното си съжителство.В категории: Новини , Репортажи

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки