Пускат промоционални билети за концерта на "Смоуки" край морето


Пускат промоционални билети за концерта на "Смоуки" край морето
15 Май 2017, Понеделник


Музикантите от легендарната рок група за първи път включват в световното си турне Варна и Бургас

Автор: Десант

Ексклузивно във Варна и Бургас гостува рок легендата от края на миналия век - "Смоуки".

Определена като феномен в музикалната история в книгата на Гинес, бандата държи първите места в топ чарт класациите цели четири десетилетия. С хитове като „Living Next Door to Alice", „Lay Back in the Arms of Someone", „If You Think You Know How To Love Me", „Don't Play Your Rock'n'Roll to Me", „Oh Carol" и още много други, музикантите завладяват цяла Европа, Америка, Китай и дори Южна Африка.

Световноизвестни и обичани от поколения наред, те продължават да издават нови албуми и да пътуват в различни краища на света за турнета. Само до 1997 година имат 30 милиона продадени албума. През 2003 г. издават компилацията "The Ultimate Greatest Hits Collection" и взимат златна и платинена награда за албум в Европа. 

Тази година групата включва в световното си турни за първи път и морските ни градове Варна и Бургас. Българската публика ще има възможността да се наслади на уникален концерт и да чуе на живо хитовете от последните десетилетия до днес. 

Продажбата на билетите за концертите, които ще са на 7 декември в ДКС-Варна и на 9 декември в бургаската опера, вече започна. От днес до 22 май са пуснати промоционални билети по 30 лева. Техният брой е ограничен и до тях ще могат да се доберат пъвите 50 фенове на легендарната рок група.

Редовните цени на билетите иначе вървят от 40 до 80 лв. 


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки