Валери Симеонов: Уродливото явление, наречено „преместваеми обекти“ в национални курорти, трябва да се спре


Валери Симеонов: Уродливото явление, наречено „преместваеми обекти“ в национални курорти, трябва да се спре
09 Май 2017, Вторник


Смятам, че след утрешното заседание на МС в моя ресор ще бъде и Министерството на туризма, каза вицепремиерът по демографска и икономическа политика и лидер на НФСБ

Автор: Силвия Горанова

„Все още ресорите в Министерския съвет по отношение на вицепремиерите не са конкретно разпределени. Смятам, че след утрешното заседание в моя ресор ще бъде Министерството на туризма. Но и да не е, това няма никакво значение, тъй като аз съм от район, в който основният поминък е туризмът и имам пряк ангажимент към избирателите, както и към всички, които се занимават с туризъм.“

Това каза вицепремиерът по демографска и икономическа политика Валери Симеонов на среща с представителите на туристическия бизнес, цитиран от Агенция „Фокус“. 

„По отношение на намирането на практическо решение с това уродливо явление, наречено „преместваеми обекти“ в национални курорти, обещавам да отдам целия си опит и енергия. В това отношение ще помагам с каквото мога, както и във всички останали като обезпечаването с работна ръка, инфраструктура и промяната на нормативната база, каза още Валери Симеонов.

„Макар и с малка група от 27 народни представители, смятам, че можем да разчитаме на коалиционната подкрепа на нашия по-голям партньор - ГЕРБ“, допълни той. 


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки