НФСБ с амбицията да обедини нацията около своите нови идеи


НФСБ с амбицията да обедини нацията около своите нови идеи
01 Май 2017, Понеделник


Ръководството на Националния фронт направи критичен анализ на последните парламентарни избори

Автор: Десант

Ръководството на „Национален фронт за спасение на България” направи критичен анализ на провелите се наскоро парламентарни избори и отчете, че потенциалът на патриотичната формация е много по-голям от изборните резултати.

Това са част от изводите от срещата на политическия съвет на НФСБ, която се осъществи в Малко Търново. На нея присъстваха регионалните координатори от цялата страна, както и избраните народни представители от Националния фронт.

Че патриотичната идея носи много повече заряд и възможности за развитие, заяви и лидерът на НФСБ Валери Симеонов. „Подчертахме, че изборните резултати не са тези, които сме очаквали. Извършихме много сериозен анализ, затова поканихме координаторите от всички области на България, народните представители и целият политически съвет”, каза той.

Валери Симеонов допълни, че за да бъде НФСБ мощен политически субект, са необходими промени.

„Опитваме се да направим една положителна промяна в по-нататъшната политика, така че да не допускаме понижаване на резултатите. Ще се въздържа засега да разкрия какви ще са те, а и не съм сигурен, че те трябва публично да бъдат оповестявани. Знаете, че всяка партия си има нейни формули за организационна дейност, водене на предизборна кампания и предпочитам това да си остане вътрешна информация”, обясни лидерът на НФСБ.

Голямото постижение от последните избори е, че благодарение на патриотите, протурската партия ДОСТ не можа да влезе в българския парламент. Паралелно с това ДПС пък постигна исторически слаб резултат.

Това стана благодарение на координираните усилия на всички участници в патриотичната коалиция. НФСБ ще продължи да отстоява националните интереси, както в бъдещата управляваща коалиция, така и в своето развитие като политическа партия.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
MUNCHO
03.05.2017 11:07:55
0
0
TEMA ZA RAZMISAL.PREDI SEDMITZA RESHIX DA SI KUPJA V-K,,DESANT,,.V SOFIJA I V DVA DRUGI GRADOVE.NAVSJAKADE POLU4IX SLEDNITE OTGOVORI:NJAMA ME.NE GO POLU4AVA ME.TOZI VESTNIK E
SPRJAL DA IZLIZA?! A AZ ZNAM 4E NE E ,ZASHTOTO GO 4ETA VSJAKA SEDMITZA!KAKVO STAVA S RAZPROSTRANENIETO MU?
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки