Пловдив ще бъде рекламиран на фестивала в Кан


Пловдив ще бъде рекламиран на фестивала в Кан
26 Април 2017, Сряда


Рекламният клип за Града на тепетата е заснет от Яница Добрева и Александър Антов, които са завършили във Великобритания, но са избрали да се завърнат в България

Автор: Десант

Рекламен клип за Града на тепетата – Пловдив, ще участва във фестивала на рекламата, който ще се проведе тази година за 64-ти път в Кан. Автори на клипа, който е с продължителност една минута, са Яница Добрева и Александър Антов. И двамата автори са завършили във Великобритания, но са избрали да се завърнат в България и да работят в столична фирма, съобкава сайтът kmeta.bg.

В Пловдив е са имали на разположение един ден, за да направят клипа, който печели участие в престижния фестивал. Творците са нарекли видеото „Следваща дестинация – Пловдив“.

„Минахме през много идеи. Започнахме да мислим как хората в и извън България избират следващата си дестинация и стигнахме до проучване, че 40% от младите хора избират посещенията си на база колко снимки могат да споделят от него. Идвайки в Пловдив осъзнахме колко много възможности има този град“, споделят авторите на клипа, цитирани plovdiv2019.eu.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки