Ухание на лавандула, българско розово масло и жив сок от арония на изложение в София


Ухание на лавандула, българско розово масло и жив сок от арония на изложение в София
24 Април 2017, Понеделник


На форума "Здраве и красота с натурални и био продукти" ще бъдат представени и продукти с екстракт от градински охлюв

Автор: Десант

Изложение "Здраве и красота с натурални и био продукти" ще се проведе от 26 до 29 април в изложбена зала ЦУМ, с вход откъм Музея на София.

Форумът е организиран от Българска търговско-промишлена палата и има за цел да събере на едно място натурални и био храни и напитки, билкова и натурална козметика, етерични масла. 

Ще бъдат представени фирми за здравословно хранене, натурална козметика, продукти и процедури за повече тонус и красота.

Едно от най-интересните предложения е серия продукти, които са изработени на основата на натурални компоненти, като висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове. Те спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма.

Фирма участник ще презентира пък уникални пробиотични здравословни добавки, които спомагат за нормализирането на стомашно-чревната микрофлора и предпазване от развитието на патогенни и гнилостни микроорганизми в храносмилателния тракт; преодоляване на дисбиозите след антибиотикотерапия; облекчаване симптомите на менопаузата и постклимактериумния период при жените; протекция на имунната система. 

Производители на лавандула ще предложат натурално етерично масло, лавандулова вода и спирт, масажно масло и лавандулов мед. Патентовани системи за повишаване на ефективността на розовото масло отвъд традиционните технологии се превръщат в продукти, които гарантират комплексна грижа за външната и вътрешната ни красота. Сокът от арония пък е с високо витаминозно съдържание и е не само освежаваща напитка, а пълноценна храна с доказани лечебни свойства.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки