Слави стяга редиците за политиката. И си е харесал патриотичната ниша


Слави стяга редиците за политиката. И си е харесал патриотичната ниша
20 Април 2017, Четвъртък


Репортажът в Шоуто му за хотела на Валери Симеонов в Малко Търново беше тъп. Разговорите с местните бяха нечестни и подвеждащи

Автор: Крис Божинова

Това на снимката долу е мотелът в Малко Търново преди да стане собственост на СКАТ и Валери Симеонов. Поредната рушаща се сграда в поредната умираща община. Симеонов я купи преди 10-тина години и я направи действаща:


Преди 10 години...

Вчера въпросната сграда, вече под името хотел "Козият рог", стана повод за "разследващ" репортаж против Валери Симеонов, вече в ролята му на депутат. Тъй като не вярвам той да не е документално изряден, изобщо няма да се спирам на темата "бива ли депутат да печели от частен бизнес".

Валери Симеонов реши да инвестира в Малко Търново и аз съм му благодарна за това. Ясно ви е, че инвеститори там не се срещат под път и над път и аз от сърце желая на малкото такива да печелят колкото се може повече!

Та така, в момента в Малко Търново се печели от командированите военни, т.е. от държавата. Командированите военни не се различават много от другите командировани и все трябва да спят и да се хранят някъде.

Обаче, шок, Малко Търново не е център на туристическия интерес в Бургаско и хотелите се броят на пръсти. На едната ръка. Стаите в тях се броят на пръсти. На двете ръце и максимум на единия крак.

По цялата логика на света, най-удобно е държавата да сключи договор с най-големия хотел в района и да си договори цени, различни от цените на рецепция (не знам дали е така, просто казвам каква би трябвало да е логиката).

Това и стринка Гинка няма как да го знае, обаче в Малко Търново и лайфстайлът, и найтлайфът не са на високо ниво, та свободното време може да бъде запълнено само с клюки и сметки на чужди пари. И жалене на момчетата как зимно време са извозвани до Граматиково, вместо да спят там.

Със сигурност всеки мечтае зиме да замръква в странджанско село с 300-тина жители, където няма кой да му продаде цигари след 6 вечерта. Та...

Репортажът в Шоуто на Слави беше тъп. Разговорите с местните бяха нечестни и подвеждащи. Внушенията бяха манипулативни. Три пъти се постави равенство между "пари, с които живея" и "доход". Абсолютно лишено от логика. 

Хора, Слави стяга редиците за политиката. И си е харесал патриотичната ниша. Бройте го, че вече е в кампания. Това е.

И идете да го видите това Малко Търново, ще ви хареса!


Така изглежда хотелът днес
*
Коментарът е взет от страницата на Крис Божинова във ФесбукВ категории: Новини , Общини , Коментари

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки