ГЕРБ и „Обединени патриоти“ подписаха обща управленска програма


ГЕРБ и „Обединени патриоти“ подписаха обща управленска програма
13 Април 2017, Четвъртък


Преговорите по съставянето на новото правителство ще продължат след Великден

Автор: Десант

На пресконференция днес лидерите на „Обединени патриоти“ и ГЕРБ представиха управленската си програма.

„Днес се подписваме под документ, който сме твърдо решени да реализираме“ - заяви от името на патриотите съпредседателят на коалицията и лидер на НФСБ Валери Симеонов.
От своя страна, Бойко Борисов коментира, че ГЕРБ и „Обединени патриоти“ са направили много компромиси, за да се стигне до днешния момент, в който вече има готова управленска програма на бъдещото правителство на страната. „Ние отстъпихме за пенсиите, те за други неща“ - уточни лидерът на ГЕРБ.

И изтъкна, че са направили компромисите, имайки предвид девиза на патриотите „България над всичко“, който много харесват.

Управленската програма е разписана в 21 страници. "Това значи, че новата коалиция се готви да управлява страната до 2021 г. и може да се нарича "България 2017-2021", заяви още лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

От пресконференцията стана ясно, че след Великден преговорите между участниците в бъдещата управленската коалиция между ГЕРБ и „Обединени патриоти“ ще продължат. Едва другата седмица ще бъде уточнено кой кои министерства ще поеме, затова Бойко Борисов посъветва журналистите да не правят никакви прогнози и спекулации по тази тема.


В категории: Новини , Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки