Валери Симеонов: Поздравих и двете партии, но без допълнителни уговорки


Валери Симеонов: Поздравих и двете партии, но без допълнителни уговорки
27 Март 2017, Понеделник


Не е важно колко депутати ще формират мнозинството, а каква ще е програмата, по която ще се работи, добави лидерът на НФСБ

Автор: Десант

„Чух се с Бойко Борисов още снощи. Поздравих и двете партии – ГЕРБ и БСП, но без допълнителни уговорки”, каза в предаването „Здравей, България” лидерът на НФСБ и съпредседател на Обединените патриоти Валери Симеонов.

Не е важно колко депутати ще формират мнозинството, а по-скоро е важно каква ще е програмата, по която ще работи. „И дали ще има такава обща програма”, допълни той.

Попитан ще правят ли правителство с ГЕРБ или не, Валери Симеонов отвърна, че и двата варианта са възможни. „Това е процес на съгласуване на програмите. През 2014 г. това отне около месец”, каза той.

На въпрос направили ли са грешка с акцията на границата с Турция, той отговори, че не са, защото това не е предизборно мероприятие, а реален опит за спиране на автобуси.

„Имам самочувствието, че поне 2/3 от очакваните автобуси, които на други избори са преминавали през границата, този път въобще не тръгнаха”, заяви Валери Симеонов.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки