Нервите на Лютви Местан не издържаха


Нервите на Лютви Местан не издържаха
24 Март 2017, Петък


Лидерът на ДОСТ, който разчита основно на гласовете от Турция, нарече организаторите на блокадата по границата "фашисти"

Автор: Десант

Нервите на Лютви Местан не издържаха и днес той определи блокирането на границата по призива на "Обединени патриоти" като "проява на откровен фашизъм".

Както вече е ясно и на малките деца, лидерът на ДОСТ разчита изцяло на гласовете от Турция, за да вкара партията си в парламента. Рамо му даде и лично турският президент Реджеп Ердоган, който призова изселниците в югоизточната ни съседка да гласуват за етническата формация. 

Въпреки това, подкрепата за ДОСТ, както сочат всички социологически проучвания, е катастрофално ниска и е критично недостатъчна да вкара формацията в парламента. 

С блокирането на границата от патриотите се цели да се сложи край на изборния туризъм, който на всеки вот подкарва кервани автобуси с изселници, които идват от Турция, за да гласуват в България. Не е тайна, че повечето от тях дори не говорят български език, но помпат сериозно електората на ДПС, вече и на ДОСТ. 




В категории: Политика , Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки