Започна кампанията "Почисти и пътувай"


Започна кампанията "Почисти и пътувай"
Засега Самуиловата крепост събира най-много гласове
22 Март 2017, Сряда


До 7 май чрез гласуване ще се определят трите локации за реализирането на тазгодишната инициатива

Автор: Десант

За четвърта поредна година Cif & Domestos реализират своята ежегодна национална кампания "Чист дом, чиста страна", чиято кауза е да почисти и възстанови красотата на български исторически паметници, различни градски пространства и природни забележителности.
 
Тазгодишното издание на инициативата стартира на 20 март под мотото „Почисти и пътувай“. В нейните рамки ще бъдат почистени три локации в различни точки на страната, избрани чрез гласуване на специално създадения за целта сайт - www.cleanandtravel.com.

Предложените обекти за почистване, три от които ще бъдат избрани за кампанията, са паметникът на Калифер войвода в Калофер, Музеят на солта в Поморие, фонтанът и чешмата на централния площад в Троян, Самуиловата крепост в полите на планина Беласица, Мавзолеят костница на Априлци в Копривщица, мемориалът „Априлци и Антонивановци" в Батак, Общинският младежки дом в Шумен и къщата на Никола Войводов във Враца.

 ​Гласуването ще продължи до 7 май включително. Засега най-много гласове са дадени за почистването на Самуиловата крепост.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки