До 2 юни движението от Бургас до Созопол ще бъде затруднено


До 2 юни движението от Бургас до Созопол ще бъде затруднено
20 Март 2017, Понеделник


Причината е продължителен ремонт на опасно разбит надлез над републиканския път

Автор: Десант

От днес, 20 март, до 2 юни тази година движението по пътя Бургас - Царево ще бъде ограничено. Това се налага заради започналите ремонтно-възстановителни работи на надлез „Ченгене скеле“ над републиканския път II-99. Както уточняват от Областното пътно управление, 75-дневният ремонт е във връзка с аварийното състояние на съоръжението, което вече е опасно разбито.

Заради ремонтните дейности се въвежда ограничение на движението на моторни превозни средства в участъка на надлеза. То ще бъде в зависимост от това в кой отвор на съоръжението се работи.

При работа в средния ще се затваря директното трасе на пътя, като движението в посока Бургас – Созопол и обратно ще се извършва по съществуващите успоредни връзки на надлеза (за рибарското селище и за вилната зона). При работа в двата крайни отвора – ще се затварят десните директни връзки на възела.

Пътят върху надлеза ще бъде затворен през цялото време на изпълнението на ремонтните работи, като движението към Рибарското селище и вилната зона ще се осъществява чрез обръщане на пътен възел с път I-9 „Крайморие“ и път III-992 за село Росен, информират от Областното пътно управление


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки