Валери Симеонов в Сливен: Обединени, на тези избори ще имаме още по-добри резултати


Валери Симеонов в Сливен: Обединени, на тези избори ще имаме още по-добри резултати
18 Март 2017, Събота


"Ние знаем пътя и ще се борим хората да може да работят спокойно", очерта насоките в работата на патриотите в 44-то Народно събрание водачът на листата в Сливенска област Петър Петров

Автор: Десант

Председателят на ПП НФСБ и съпредседател на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, "аТАКА" и ВМРО” Валери Симеонов подкрепи кандидатите за народни представители за 21 МИР-Сливен. В началото на срещата прозвуча старият химн на България „Шуми Марица”, защото, както отбеляза четвъртият в листата Доброслав Иванов, ЦИК е приела безумно и безродно тълкувателно решение националните символи – химн, знаме и герб, да не се използват в предизборни кампании.

Водачът на листата на патриотите за област Сливен Петър Петров заяви, че България се намира в преломен момент, в който една патриотична сила в лицето на обединените патриоти може да се вклини в статуквото.

"Над нас стои България, България е над всичко! Това е нашата убеденост, ние трябва да променим държавата. Като кандидати за народни представители от борческия град Сливен ние ще се стремим той отново да стане водеща област в различните отрасли.

В новата ни програма ясно сме начертали какво искаме да направим в 44-то Народно събрание, за да може нашият народ да почувства, че живее по-добре. Ние знаем пътя и ще се борим да има режими, които да позволяват на хората да работят спокойно, без да ги задушава бюрокрацията.

Ще настояваме за промяна на законите, които задушават малкия бизнес и дават власт на монополите. Ще астояваме да се разрови бунището на 27-годишното ограбване на България от страна на енергийната мафия. Ще настояваме за мерки срещу източването на социалната система. Вие знаете, че ние поемаме конкретни ангажименти и ги изпълняваме” - изтъкна кандидат депутатът.

Председателят на ПП НФСБ и съпредседател на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, "Атака" и ВМРО” Валери Симеонов очерта постигнатите успехи от страна на патриотите в досегашния двегодишен мандат на 43-то Народно събрание.

„Най-големият ни успех бе този, че намерихме общ език и се обединихме в патриотична коалиция, Това е един успешен модел. Обединени, на тези избори ще имаме още по-добри резултати” - заяви той.

Валери Симеонов припомни изпълнените за 2 години ангажименти от патриотите. Сред тях са изграждането на ограда на границата с Турция, недопускане увеличаването на цената на електроенергията, промените в Изборния кодекс в частта за задължително гласуване и намаляване броя на секциите в Турция, промяната в Закона за горите, довела до намаляване на незаконния дърводобив, промяна в Конституцията, целяща да оздрави съдебната система, пълното обединяване на всички партии около законопроекта за арменския геноцид и др.

„Ние изпълняваме не само заложеното в нашата програма, но и поетите пред нашите избиратели ангажименти”, каза Симеонов.

Коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО” се явява на изборите под номер 17 в бюлетината.

Платена публикация

ИЗБОРИ 2017
Купуването и продаването на гласове са престъпления!


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки