Валери Симеонов: Турция осъществява политическа агресия спрямо България


Валери Симеонов: Турция осъществява политическа агресия спрямо България
10 Март 2017, Петък


Изборният процес в Турция винаги е бил опорочаван. Досега го правиха чрез изселническите организации, новият момент е директна намеса на турски министри - нещо доста притеснително и брутално, казва лидерът на НФСБ

Автор: Десант

Изявлението на турския министър на труда и социалната сигурност Мехмет Мюезиноглу e поредната форма на политическа агресия от страна на Турция към страната ни и вътрешните ни работи. Това каза в сутрешния блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“ Валери Симеонов, председател на Национален фронт за спасение на България (НФСБ), водач на листите на Коалиция „Обединени патриоти“ в Бургас и 23-ти МИР-София.

„Ще бъде направено всичко, за да бъде опорочен изборният процес от гледна точка на неговата законност и честност. Винаги досега изборният процес в Турция е бил опорочаван, турската държава винаги досега умишлено е манипулирала изборите.
Досега го правиха чрез изселническите организации, под команда на Турската държава. Там не се извършваше гласуване, а преброяване на „овцете“. Сега, обаче, новият момент е директна намеса на турски министри, на турския посланик - нещо, което трябва да се приеме като доста притеснително и брутално“, обясни той.

Валери Симеонов каза още, че България трябва да засили своята независимост и да отстоява своя суверенитет във всички посоки, на първо място - спрямо Турция.
Избори 2017



В категории: Политика , Международна политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
MUNCHO
13.03.2017 12:51:13
0
0
PRI TOVA POLOZENIE ZA ,,4ESNI I SVOBODNI,,IZBORI NA TERITORIJATA NA TURTZIJA-IZOBSHTO NE MOZE I
DA SE GOVORI!ZATOVA SE NALAGA ANULIRANE NA GLASUVANETO TAM!AKO ISKAT BALGARSKITE GRAZDANI
TAM DA GLASUVAT-DA SE PRIBERAT V BALGARIJA I DA GLASUVAT!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки