Наглост без граници! Местан и Гьокче на Шипка в обща молитва за ордите на Сюлейман


Наглост без граници! Местан и Гьокче на Шипка в обща молитва за ордите на Сюлейман
Снимка: Фейсбук
10 Март 2017, Петък


Връх на наглостта и лицемерието демонстрира протурската партия на Местан - ДОСТ. На 2 март подлогите на Анкара почетоха на Орлово гнездо загиналите турски войници, а на 3 март се наредиха да поднасят венец за опълченците и техните освободители на паметника на Цар Освободител.

Автор: Десант

Цялото ръководство на ДОСТ, водено от лидера си Лютви Местан, заедно с турския посланик Сюлейман Гьокче, е почело с молитва на Шипка на 2 март жертвите в Шипченските боеве. Но не паметта на българските опълченци, положили кости там, а на загиналите турски войници на Сюлейман паша.

За целта молебенът, който при мюсюлманите се нарича дуа, бил воден лично от главния мюфтия. За този позорен факт съобщиха очевидци в социалната мрежа, където дори бе пусната снимка от мига на молитвата.

Тя се е състояла в местността Орлово гнездо, недалеч от Кръста, където са се провели решителните Шипченски боеве, и на метри от паметника Шипка.

И ако турският посланик в случая не е така укорим, че си почита предците от османската войска, то скандалното и срамът са за ръководителите на една българска партия, пък макар и наречена ДОСТ, която участва в български парламентарни избори. Понеже официално все пак са български граждани, родени на тази земя.

Вече наистина май е ред за намеса на ДАНС, защото останалите власти очевидно не могат да се справят с несъобразяването на тази партия със закона или пък на ЦИК и на Външно не им достига респектът в очите на Местан.

Поредното доказателство - на 8 март, в същия ден, когато ЦИК глоби Местан и Исмаилов за агитацията на турски политици в тяхна полза с участието на Гьокче в предизборния им клип, и ден, след като бе привикан във Външно за строга забележка, турският посланик продължава да участва в предизборната кампания на България.

Той не се дели от фаворита си Местан и заедно с турски тв екипи да шета предизборно из Кърджали, уж на осмомартенско тържество.
Източник: Канал 3В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Невежи
04.03.2018 12:23:20
1
1
Това е молитва за загиналите на този връх!
1
MUNCHO
10.03.2017 16:18:27
0
0
A SLED KATO E OT JASNO PO-JASNO,KAKVA E TAZI ,,PARTIJA,,KAKVO 4AKA ,,KONSTITUTZIONNIJAT SAD,,TA
NE JA ZAKRIVA?! I SAZDATELITE I U4ASTNITZITE V NEJA DA SI PONESAT NAKAZATELNATA OTGOVORNOST!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки