Полицията се зае с купуването на гласове от ДОСТ


Полицията се зае с купуването на гласове от ДОСТ
05 Март 2017, Неделя


Арестуван е 40-годишен мъж, който е сочен за организатор на раздаването на торбичките с провизиите, носещи логото на протурската партия и номера й в бюлетината

Автор: Десант

Вече има развръзка по скандала в Кърджалийско с купуването на гласове срещу раздаване на пакетирани храни, за който вече писахме.

400 торбички с лого на политическа партия и с хранителни продукти от първа необходимост са открити днес при специализирана операция на криминалисти от ОД на МВР-Кърджали, съобщиха от пресцентъра на силовото министерство.

300 от пакетите са били в складова база в областния център, а 100 - в микробус с кърджалийска регистрация. Торбичките с хранителни продукти са иззети. Извършва се оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава разследващ полицай.

Междувременно бе арестуван 40-годишен мъж, който е сочен за организатор на търговия с гласове. Срещу него се води разследване. Полицията разполага с информация, че той вече е разпространил 2500 пакета.




В категории: Новини , Разследвания

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
MUNCHO
06.03.2017 12:18:46
0
0
RAZSLEDVANETO TRJABVA DA SE NASO4I SRESHTU PARTIJATA ,,DOST,,!TJA E ORGANIZATORA I IZVARSHITELJA NA PRESTAPLENIETO!TJA I PLASHTA!DOKOGA SHTE BADE TOLERIRANA OT SADA?!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки