„Прас прес” и втръсналите клишета на прокопиевите медии


„Прас прес” и втръсналите клишета на прокопиевите медии
Христо Комарницки рекламира "Прас прес"
04 Март 2017, Събота


Както първият брой се разграби, така следващите броеве на „Прас прес“-ата ще си стоят неизкупени при тоя мат`риал, който авторите му - до един с огромни претенции - предложиха. Уви.

Автор: Божидар Божков

Чак днес изчетох целия вестник „Прас прес“. Пълен с втръсналите клишета на прокопиевите медии, той не просто е стигнал „върховите“ постижения на изданията на „Америка за България“. Дори ги е задминал.

Целият брой е изцяло подчинен на изискванията им и, естествено, Тръмп е оплют на всяка страница. Ама не оригинално и забавно, а тъпо - по единствения начин, по който в „Америка за България“ го разбират и изискват.

Цяло фолио, което е почти половината вестник, са отделили на отдавна досадилия Из делниците на един луд доктор, който обиколи всички медии като калинка, за да кацне накрая и тук.

За капак са пуснали огромен чаршаф с глупостите на Letiashtata Kozzila Erato за един от малкото хубави български филми напоследък „Воевода“. При това взет от профила ѝ във фейса, който всеки би могъл да си прочете и без посредничеството на вестника. Които глупости козилата е натворила не защото филмът не й е харесал, а от маниерничене.

Козилата така ходи на български филми - не за да ги гледа, а да си събира материал за маниерните си глупости из фейса, подир които с часове получава разнообразните си оргазми от лайковете и лигавите дитирамби в коментарите.

Изобщо, имам усещането, че хората зад този вестник много са бързали, почти на тъгъдък са го правили, сякаш са им обещали едни пари, ама са им дали и кратък срок да ги усвоят и те са гледали да не изпуснат - и парите, и срока. Не мога да твърдя, че е било така - нямам доказателства, но много ми мирише на нещо подобно.

Вестник се прави с оригинално съдържание. Нов вестник пък се прави с още по-оригинално, а не със същите клишета, които и без друго вече сме чели и виждали.

Както първият брой се разграби, така следващите броеве на „Прас прес“-ата ще си стоят неизкупени при тоя мат`риал, който авторите му - до един с огромни претенции - предложиха. Уви.


В категории: Новини , Коментари

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки