България завоюва 4 златни медала на турнира "Странджа"


България завоюва 4 златни медала на турнира "Странджа"
Даниел Асенов отново триумфира със златния медал на престижния турнир. Снимка: БФБ
26 Февруари 2017, Неделя


Това е пореден успех за българския бокс, който класира най-много състезатели на финалите от общо 32 участващи страни от всички континенти на планетата

Автор: Десант

Българските боксьори спечелиха 4 златни, 5 сребърни и 3 бронзови медала от 68-ото издание на международния боксов турнир „Странджа“, който завърши днес в зала „София“, похвалиха се от Българската федерация по бокс.

За титлите се пребориха Тинко Банабаков (49), Даниел Асенов (52) и Петър Белберов (+91) при мъжете и Станимира Петрова (54) при жените.

За Даниел Асенов от "Априлец" (Бояджик) това е второто поредно злато от турнира, след като и миналата година се окичи с него на престижното състезание. Припомняме, че президент на клуба е лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Габриела Димитрова (51), Деница Елисеева (60), Айрин Исметов (64), Арман Хакобян (75) и Кристиян Димитров (91) останаха втори в своите категории, а след загубите си на полуфиталите трети са Златислава Чуканова (51), Джоана Нуамеруе (64) и Стефан Иванов (56).

Това е пореден успех за българския бокс, който класира най-много състезатели на финалите от общо 32 участващи страни от всички континенти на планетата.



В категории: Новини , Спортен дух

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки