И „БГ Патриот“ се присъедини към "Обединени патриоти"


И „БГ Патриот“ се присъедини към "Обединени патриоти"
20 Февруари 2017, Понеделник


"Вярваме, че съединението прави силата" - се казва в разпространената от формацията декларация

Автор: Десант

Във връзка с предстоящите предсрочни парламентарни избори на 26 март 2017 г. от Национално движение „БГ Патриот“ декларираха категоричната си подкрепа за коалиция „Обединени патриоти - НФСБ, "Атака" и ВМРО“.

В разпространена декларация от името на формацията се казва още, че за „БГ Патриот“ е изключително важно всички политически, граждански и обществени организации, които изповядват националните и патриотични ценности, да бъдат обединени и да работят заедно за решаване на проблемите, пред които е изправена нашата държава, а именно демографският въпрос, мигрантската криза, икономическото развитие и бъдещето на българския народ.

Коалицията „Обединени патриоти“ има за цел промяната и обединението на българите и България, възраждане на българската икономика и по-добър просперитет на българската нация, повишаване на стандарта на живот на българите, борба срещу картелите и монополите, развитие на модерно и качествено образование и здравеопазване, утвърждаване на справедлива и неподкупна съдебна система, поставяйки интересите на България над всичко, посочват от Движението.

От „БГ Патриот“ считат, че предвид настоящата геополитическа ситуация и предизвикателствата пред националната сигурност на Република България Обединените патриоти ще бъдат гарант за защита на българския национален интерес и отстояването му както пред нашите партньори от Европейския съюз и НАТО, така и пред трети страни.

"Вярваме, че съединението прави силата и то трябва да се доказва не само на думи, но и на дела, затова заставаме твърдо и подкрепяме кандидатските листи на „Обединени патриоти - НФСБ, "Атака" и ВМРО“  за народни представители в цялата страна, защото заедно сме по-силни. С Нами Богъ!", завършва декларацията.


В категории: Новини , Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки