Оставиха в ареста наркомана Петко Великов, окрал дарения за болно дете в Бургас


Оставиха в ареста наркомана Петко Великов, окрал дарения за болно дете в Бургас
07 Февруари 2017, Вторник


На 31 януари магистратите пуснаха Доника Попова. Тя няма да лежи зад решетките по време на процеса, защото съдът се е смилил над нея и ѝ е наложил възможно най-леката мярка - "подписка"

Автор: Десант

Магистратите оставиха в ареста Петко  Великов от Бургас, който открадна даренията за болно дете.  На 25 януари,  в съучастие като  съизвършител с Доника Попова, той задигна събраните 400 лева в кутия с надпис „Да помогнем на Любчо“, оставена за набиране на средства в местен магазин.


Снимка: Бургас инфо

Според прокурора по делото обвиняемият може да се укрие или да извърши друго престъпление, тъй като вече е осъждан, с влезли в сила присъди, общо 12 пъти, като голямата част от наказанията са за престъпления срещу собствеността. Освен това крадецът на парите за малкия Любчо е наркоман, има данни, че периодично е лежал в бургаския психодиспансер.

На 31 януари магистратите пуснаха Доника Попова. Тя няма да лежи зад решетките по време на процеса, защото съдът се е смилил над нея и ѝ е наложил възможно най-леката мярка - "подписка".


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки