Тръмп се зае да преобрази интериора на Белия дом


Тръмп се зае да преобрази интериора на Белия дом
05 Февруари 2017, Неделя


Американският президент и първата дама са наели водеща дизайнерка да направи промените

Автор: Десант

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се готви заедно със съпругата си Мелания да придадат уникален облик на интериора в Белия дом. Както съобщава „Вашингтон пост“ те са наели за целта дизайнерката Тъм Каналихъм, която е работила за интериорния отдел на американската модна къща „Ralph Laurent“.

Засега не е известно в какво ще се състоят преустройствата в над 200-годишното здание на „Пелсилвания аверю“ 1600. Съдейки по изказванията на Стефани Уолкофф, която е старши съветник на Мелания Тръмп, възможно е промените да бъдат сведени до козметични преобразувания във вътрешното пространство. По думите й дизайнерката лаконично ще придаде „елегантност и комфорт на помещенията, в които предстои да прекарва времето си президентът, първата дама и синът им Бърън“.

Както отбелязва „Вашингтон пост“, в миналото декораторите на президетските семейства са придавали постепенно окончателния облвик на Овалния кабинет, тъй като всички предмети и мебели за интериора се правят изключително само по поръчка.

Досега все пак Тръмп вече е удпял да внесе известни промени в работната обстановка. В Овалния кабинет например отново се появиха златистите завеси, обрамчващи прозорците при Бил Клинтън, а също и килимът, който бе в кабинета по времето на Роналд Рейгън.


В категории: Новини , Свят

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки