ГЕРБ копира програмата на "Обединени патриоти"


ГЕРБ копира програмата на "Обединени патриоти"
04 Февруари 2017, Събота


От партията на Бойко Борисов са "заимствали" голяма част от идеите и мерките, предлагани от коалицията

Автор: Десант

С представената си програма ГЕРБ признаха, че патриотизмът е единственият правилен път за България. Основните точки, представени като техни приоритети, са залегнали в програмите на НФСБ, "Атака" и ВМРО от години - това заявиха от пресцентъра на "Обединени патриоти".

В своето обръщение от коалицията изтъкват, че от години патриотите са били обвинявани в популизъм заради исканията им за евтин ток, минимални пенсии, вързани с официалния праг на бедност и индексиране на всички останали за стаж.

"Именно ГЕРБ ни набеди заради борбата ни да върнем достойнството и справедливостта на всеки български гражданин. Набедха ни  и за индексиране на пенсиите за трудов стаж, за трайно повишаване на доходите на населението и адекватно управление в енергетиката. Не се съгласиха с идеите за устойчив икономически растеж чрез намаляване на административния тормоз и данъчни облекчения за бизнеса, издигането на образоватението в национален приоритет и т.н." - изтъкват още от "Обединени патриоти".

Те посочват множество примери на копирани от ГЕРБ моменти от програмата на „Патриотичен фронт“ и внесени от "Атака" законопроекти в социалната, зравната, образователната, социалната, отбранителната и пр. политики, като намират единствено оригинални постановки в областта на инфраструктурата.




В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
пенсионер
04.02.2017 11:41:08
1
0
Ако не копират, избирателите ще ги отсвирят!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки