Доналд Тръмп затяга още повече мерките срещу мигранти в САЩ, напук на съда


Доналд Тръмп затяга още повече мерките срещу мигранти в САЩ, напук на съда
29 Януари 2017, Неделя


Съдия Ан Донъли забрани връщането на хора от държави, попадащи в обхвата на имиграционните ограничения на Доналд Тръмп. От Министерството на вътрешната сигурност на САЩ обаче заявиха официално, че ще следват решенията на президента

Автор: Десант

Съдия Ан Донъли забрани връщането на хора от държави, попадащи в обхвата на имиграционните ограничения на Доналд Тръмп. Преди два дни новият президент на САЩ ограничи влизането в страната на граждани на седем мюсюлмански страни. Засегнати са гражданите на Сирия, Ирак, Иран, Либия, Сомалия, Судан и Йемен. 

Въпреки съдийското решение, Министерството на вътрешната сигурност на САЩ излезе днес с изявление, в което заявява, че правителството няма да отстъпи от президентската заповед за ограничаване на достъпа на мигранти до Америка.

Ще продължим да прилагаме заповедите на Доналд Тръмп  по начин, гарантиращ сигурността и безопасността на американския  народ, се казва в обръщението.

Правителството на САЩ си запазва правото да отменя визи по всяко време, ако това е нужно за националната сигурност или обществената безопасност“, гласи официалното изявление на министерството на вътрешната сигурност.


В категории: Международна политика , Свят

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки