Новоизбраният президент: "Има надежда да се възстанови диалога между САЩ и Русия"


Новоизбраният президент: "Има надежда да се възстанови диалога между САЩ и Русия"
19 Януари 2017, Четвъртък


В своята реч пред Народното събрание  след като се закле ген. Радев заяви, че кредото му е: "малко думи, но резултатни действия“

Автор: Десант

Тази сутрин новоизбраният президент Румен Радев положи клетва в Народното събрание. Веднага след него се закле и вицепрезидентът Илияна Йотова.

В пленарната зала на парламента бяха дошли Негово светейшество патриарх Неофит, бившите държавни глави Петър Стоянов и Георги Първанов, както и досегашната президентска двойка Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, обмудсманът Мая Манолова, много генерали, дипломати и други официални гости.

В своята реч пред присъстващите, ген. Радев очерта приоритетите в своите действия и подчерта, че ще се противопоставя на всякакви опити за разделение и поляризация на българското общество.

Той даде заявка, че ще отстоява европейските ценности и изтъкна, че Обединена Европа трябва да бъде съхранена на всяка цена.

Като главнокомандващ, новоизбраният президент заяви, че се надява, че българските въоръжени сили не само ще са готови достойно да участват в колективната отбрана на НАТО, но и ще отстояват суверинитета на България и нейните граници.

Той не скри надеждите си, че с избирането на новия американски президент има надежда да се възстанови диалога между САЩ и Русия.

„Моето кредо е: малко думи, но резултатни действия“ - обяви ген. Румен Радев в края на своето изявление пред Народното събрание.


В категории: Новини , Политика

8
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
8
Дядо Кольо на 84 хрисиянин чов
21.01.2017 07:37:08
0
0
СТИГА ОМРАЗА. ТЯ ЩЕ НИ УНИЩОЖИ. СПРЕТЕ ЗА БОГА. ЛЮБОВТТА МЕЖДУ НАС ЩЕ НИ НАПРАВИ ДОБРИ. И ДОРИ ПР ЖИВОТНИТЕ НЯМА ТАКАВА ОМРАЗА
7
Дядо Кольо на 84 хрисиянин чов
21.01.2017 07:37:07
0
0
СТИГА ОМРАЗА. ТЯ ЩЕ НИ УНИЩОЖИ. СПРЕТЕ ЗА БОГА. ЛЮБОВТТА МЕЖДУ НАС ЩЕ НИ НАПРАВИ ДОБРИ. И ДОРИ ПР ЖИВОТНИТЕ НЯМА ТАКАВА ОМРАЗА
6
Авиоинжеер пенсионер на 84.
21.01.2017 07:31:12
0
0
СТРАХЛИВ КОСМОНАВТ И ПИЛОТ НЯМА. ВЯРВАМ, ЧЕ РАДЕВ ЩЕ БЪДЕ ПАТРИОТ БЪЛГАРОФИЛ, А НЕ ДРУГОФИЛ. ГОСПОД ДА МУ ПОМОГНЕ. ЖЕЛАЯ МУ УСПЕХ.
5
Българин
20.01.2017 09:19:54
0
0
Гроздане Караджов, много сте злобни. Антибългари! Чудите се как да си покажете простотията. Човекът говореше точно както трябва, така се говори, членоразделно. А не бързо, бързо, без артикулация и дикция. За съжаление така говорят и нашите артисти, поради което не гледам български филми. Успех на генерал Радев! Вашия човек макар че не говореше нормално, все пак го изтърпяхме до края. Не сме го прекъсвали и предизвиквали. Каквото повикало - такова се обадило. Репликата си беше много намясто!
4
Верка
19.01.2017 19:50:28
2
1
Президентът каза:"Имате още една седмица", защото много гадно и организирано прекъснаха словото му. Което беше неприлично и невъзпитано от страна на герберите. Така не се прекъсва първо слово на Президент. Да се знае, че той тогава им отговори. Което беше даже и хумористичен отговор на тяхното нахалство. Всъщност те през всичките години се държат така, служат си с просташки думи и квалификации. Стига вече с тая простотия, така ли възпитават младите?! Това правят и с реформите в образователната система и къде ли не и какво ли не. Ликвидират България всячески. Стига толкова! Народът да се събуди, иначе ще докаже, че Борисов е прав като им казва, че са прости като него! Какав им ума - такава им и държавата - казваше баба ми. Герберите печелят с циганските и мафиотските гласове и поради отчаянието на българите, които вече не искат да гласуват, толкова са отчаяни и разочаровани. Нямаше разяснение на хората какво значи мажоритарно гласуване. И аз за една бройка щях да пусна бюлетина за това. Да не се зачита този референдум, народът беше подведен!!!
3
Слави
19.01.2017 19:36:49
2
1
И никакви Цветелини Бориславови да са съветнички на тоя достоен и честен Президент! Никакви мафиоти около него! Пазете го!!! Може да ни потрябва за по-дълго! Сега трябва да има доста съдебни дела, надявам се да са подготвени! Огън - във всички посоки!!! За възстановяването на държавата ни!Която от 27 години ликвидират!
2
Слави
19.01.2017 19:27:04
2
1
Честит ни президент! Беше страхотен днес. За половин час каза всичко каквото трябва! Да се знае от къде тръгва. Според злобарите бил малко доскучал, бил четял негладко, бил не знам си какво. Де да беше дошъл по-рано! Първо най-високият връх в Рила да се преименува час по-скоро на Св. Йоан Рилски. /Винаги е бил Йоан, никога не е бил Иван. Йоан Кронщадски е кръстен на неговото име./ Светията е застъпник за българите в отвъдния свят. Тогава съдбата ни ще тр ъгне в правилния път. Стига са ни управлявали евреи, както и Европа. Организираха нашествие, за да ликвидират континента. Да построим и АЕЦ Белене, и Южен поток. И никакви ГМО и шистови газове. Как ще прокарваме тръби от Сърбия през тези планини за газ, когато руснаците ни го гарантираха до пристанището. Б.Б. има още една седмица! Дано се сложи край на мафията и корупцията. Да станем пети във Вишеградската четворка!!!
1
MUNCHO
19.01.2017 10:08:15
1
0
DA MU POZELAEME: USPEX! I DA NE ZABRAVJA 4E PATRIOTITE SA NEGOV SAJUZNIK V BITKATA ZA
BALGARIJA.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки