Вижте кой избра негърката за мис Хелзинки


Вижте кой избра негърката за мис Хелзинки
Снимка: Фейсбук страницата на конкурса
10 Януари 2017, Вторник




Автор: Яна Славянска

След като 19-годишната африканка Сефора Икабала спечели конкурса за красота „Мис Хелзинки 2017", хвърляйки в потрес цяла Европа и света, у нас тръгна вицът, че журито е било международно и от наша страна в него е участвал шефът на Българския хелзински комитет Красимир Кънев.

Майтапът настрана, но нека видим наистина кои са членовете на съдийското жури, гласувало скандалния избор на чернокожата грозница за най-красива финландка.

И така, начело на компанията е шведският рокмузикант Мики Дий, който бе барабанист на „Моторхед“ от 1992 до 2015 г., а след продължително заместване на титуляра, от миналата година вече е постоянен член на „Скорпиънс“.

И още един бабабанист е избрал Икабала за мис – известният като Юси 69 от финландската рок група „The 69 Eyes“.

Освен двамата музиканти, в журито на конкурса влизат и финландският хокеист Джусо Пустинен, шефката на водеща компания за недвижими имоти в скандинавската страна Каиса Лиски, фотомоделът Лола Уолинкоски, художникът на татуировки Сини Таркинен, дизайнерката на облекла Светлана Пузорджова, фитнес инструкторката Нора Вуорио и мис Хелзинки 2014 Изабел Люнгдел.

Като се замисли човек, при такъв отбор юнаци, нищо чудно, че резултатът е покъртителен. Пак добре, че миската е жена, а не е някой от така наречения трети пол. Но като гледаме накъде върви светът, нищо чудно догодина с короната да се окичи и някакво „то“.


В категории: Свят

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки