Линейка с бременна жена закъса край село Мадан


Линейка с бременна жена закъса край село Мадан
В края на декември мъж почина в линейка на път за болницата в Лом, заради непроходимите пътища Снимка: Фактор
08 Януари 2017, Неделя


Към болницата в Лом пътуват болни на хемодиализа, които два дни преди това са подписали декларация, че не желаят да нощуват в здравното заведение. Тежката зимна обствановка ги е разубедила

Автор: Десант

Спасителна операция, в който са участвали пожарникари от Монтана, е била организирана, за да бъде измъкната от преспите линейка с родилка в нея, съобщи областният управител на Монтана Ивайло Петров.

Специализираният автомобил се забил в дълбокия сняг в района на с. Мадан в посока с. Септемврийци. “Този участък между селата Владимирово, Мадан и Септемврийци е непроходим от вчера, заради силния вятър и снегонавяванията”, коментира областният управител.

Веднага щом линейката закъсала в преспата е потърсена помощ от противопожарната служба. Към мястото тръгнала високопроходима техника, която успяла да стигне до линейката и да я измъкне.

“Бременната жена от линейката от половин час вече е настанена в монтанската болница” – каза Ивайло Петров.

В момента към ломската болница пътуват болни, които са на хемодиализа, макар предварително да са подписали декларации, че отказват да бъдат настанени в здравното заведение преди зимната обстановка да се усложни.


В категории: Новини , Общини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки