Формулата на НФСБ за парламентарните избори е „Обединени патриоти”


Формулата на НФСБ за парламентарните избори е „Обединени патриоти”
07 Януари 2017, Събота


Между трите патриотични партии НФСБ, ВМРО и „Атака” няма никакви разногласия, каза варненският областен координатор на Националния фронт Димитър Карбов

Автор: Десант

Формулата за участието в предстоящите парламентарни избори на НФСБ е „Обединени патриоти”. Това заяви пред Радио „Фокус” областният координатор на НФСБ за Варна Димитър Карбов.

Той посочи, че в тази насока повече яснота няма от къде да дойде и лидерите на трите партии – НФСБ, ВМРО и „Атака” са били достатъчно ясни, когато са заявили и преди вота за президент, и след вота, че от тук нататък това ще бъде формата за явяване на избори и формулата Обединени патриоти може би ще бъде по-успешна от участието на всяка една партия по отделно на предстоящите избори.

„Мисля, че трите партии нямат никакви разногласия. Аз не виждам никакви притеснения нито в нашите избиратели, нито в самата обстановка да бъдем заедно на следващите избори и действително да покажем един сериозен вот, който да измести влиянието от мястото на балансьора на етническата партия ДПС и това е цел на всеки един български патриот”, каза още Димитър Карбов.

Той отказа да посочи дали това е конкретна заявка за реално участие в изпълнителната власт в следващото правителство. „Не мога да кажа това и да го твърдя категорично, но в едно от своите изявления Валери Симеонов спомена, че има и такава нагласа за участие в изпълнителната власт”, каза още Карбов.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки