Когато думите за благодарност не стигат, на помощ идват четката и боите


Когато думите за благодарност не стигат, на помощ идват четката и боите
Ключови думи: Стефан Делчев, ОЗБГ
26 Декември 2016, Понеделник


Бургаски художник подари картина на Организацията за закрила на българските граждани, ето защо:

Автор: Десант

Преди няколко месеца известният бургаски художник Стефан Делчев имаше спешна нужда от банки с кръв. Организацията за закрила на българските граждани се отзова и част от банките бяха набавени от членовете на организацията. Другите банки дариха граждани, които пак ОЗБГ намери. Благодарение на бързата и адекватна намеса, на г-н Делчев му беше помогнато и се възстанови бързо, съобщават от организацията.

В знак на благодарност Стефан Делчев е подарил картината „Битието на сърцето“. Платното е с размери 65 на 60 см, а на гърба му има послание:

„Подарявам тази картина с признателност към Вашата организация за проявеното християнско милосърдие, затова че безвъзмездно дарявате живот със собствената си кръв, като израз на съвършена милостиня“

Творбата е закачена в офиса, където ще напомня на членовете на ОЗБГ, че да правиш безкористни добрини, особено в името на народа и Родината, е  най-висшата проява на родолюбие, човечност и духовно извисяване.

ОЗБГ поднася своите искрени благодарности на г-н Делчев за прекрасната картина, с пожелание за здраве и още дълги творчески години.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки