Пловдивчанин ще направи своя профи дебют в ММА този уикенд


Пловдивчанин ще направи своя профи дебют в ММА този уикенд
18 Ноември 2016, Петък


Грандиозната гала вечер ще събере феновете на силовия спорт в новата зала „Колодрума“ в Пловдив на 19 ноември

Автор: Десант

Грандиозна MMA гала вечер в новата спортна зала "Колодрума" в Пловдив ще събере феновете на професионалния бокс. Спектакълът е обявен за 19 ноември, събота.

Своя профи дебют в клетката ще направи пловдивчанина Васил Иванов от Боен Клуб Терес. В последния момент Васко бе поканен от организаторите да замени Искрен Иванов в категория до 65 кг.

По-особеното е, че мача ще е по правилата на MMA, а не по характерния за него Кикбокс. Но това ни най-малко не притеснява Васко. Той е готов да докаже, че е универсален боец и ще се раздаде максимално в клетката, като ще се опита да наложи своя стил на игра в стойка.

Противник на Васко ще е Борислав Николич от Сърбия, който вече има няколко победи на профи ринга.

Организаторите от английската промоутърска компания Combat Promotion ще представят 8 топ сблъсъка с най-елитните бойци в света. Четири от тях са за титлата на реномираната верига в два различни стила – два в ММА и два в К1.

В Пловдив англичаните пристигат с едни от най-големите си шампиони – скалата от мускули Джон Демел „Разрушителят“, нетрепващият пред нищо чеченски вълк Али Ескиев и неустоимата и непобедима Анита Доганова.

Бойците от различни стилове и вериги ще демонстрират майсторство, стил и класа, познати от най-големите бойни турнири в света.

За да гарантират обективност при излъчването на победителите в спиращите дъха двубои Combat Promotion са поканили UFC рефери, съдии, cut men и officials. Клетката със своите хитове ще взриви и провокативният рапър Ф.О. Всичко това, заедно със специалните аудио-визуални решения и лазерни ефекти, обещава да превърне събитието в уникално шоу, характерно за почерка на Combat Promotion.

Спектакълът на практика ще започне още на 18-ти ноември с мега концерта „Вечер на звездите“. Тогава ММА колосите ще се изправят за първи път лице в лице със своя противник на официалния кантар.

На сцената в „Колодрума“, за да ги подкрепят, ще се качат и едни от най-провокативните БГ изпълнители, сред които световните бийтбокс шампиони SkilleR и Печенката, Ice Cream, Михаела Филева, Били Хлапето, VenZy.


В категории: Новини , Спортен дух

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки