ДАИ крие кой е новият шеф на автомобилната администрация в Стара Загора


ДАИ крие кой е новият шеф на автомобилната администрация в Стара Загора
За получаване и даване на подкупи, миналата година пред Темида застанаха 9-има подсъдими от подразделенията на ДАИ в Стара Загора и София
14 Ноември 2016, Понеделник


Името на Димо Христозов от Свиленград се спряга в града на липите неофициално, все още няма официално потвърждение за назначението му

Автор: Десант

Димо Христозов от Свиленград е новият началник на Областния отдел на "Автомобилна администрация" (бившето ДАИ) - Стара Загора. Назначението е станало в петък.

По необясними причини обаче, за издадената заповед на новия титуляр не е съобщено в сайта на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация".
Там липсва каквато й да е информация и за класиранията по обявените от агенцията конкурси, пише онлайн изданието „Старозагорски новини“.

Христозов е бивш инспектор от ДАИ-Хасково, има 3 или 4 години стаж в системата. Освободен от длъжност след шумния арест на директора на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" Цветелин Цветанов на 30 март т.г. Медията припомня, че тогава напусна и началникът на ДАИ - Стара Загора - Янчо Бакалов, след което за временно изпълняващ длъжността бе назначен човек от София.

За избора на титуляр в областния град бяха обявени два последователни конкурса, през пролетта и лятото на тази година. Въпреки честите уволнения и арести в системата, както и невисокото заплащане, на първия конкурс се явиха четирима кандидати, а на втория - петима, сред които бе и Димо Христозов.

По същото време той е участвал и в конкурса за началник на ДАИ в Хасково. След произнасяне на резултатите се оказало, че Димо Христозов е класиран на първо място и в двата конкурса и той е предпочел да бъде назначен в Хасково.

Преди месец обаче съдът е върнал стария началник на ДАИ - Хасково, заради което от Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" в петък са назначили Христозов за началник на ДАИ в Стара Загора.

По неофициална информация, от понеделник в ДАИ-Стара Загора ще бъде назначен и още един инспектор от Свиленград.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки