Пеевски се завръща на бял кон


Пеевски се завръща на бял кон
14 Ноември 2016, Понеделник


Скандалният депутат от ДПС, който уж е в неизвестност, чертае нови стратегии. Тайната му явка била в хотел "Берлин"

Автор: Десант

„Не е спечелил Радев (той тепърва има да заслужи този резултат) и не Цачева е загубила. Борисов победи себе си, както беше казал веднъж. В момента той плаща цената за отказа си да изпълни мандата за дълбока реформа на управленския модел и борба с корупцията. Подмени го със стабилност на корупционния модел. Цацаров и Пеевски му изядоха главата“ - това написа във „Фейсбук“ страницата си бившият правосъден министър Христо Иванов, след като стана ясно, че кандидатът на ГЕРБ се е провалил.

Ден по-рано призракът на #Кой отново бе изваден от гардероба. Позовавайки се на източници от ДПС, сайтът „Фрог нюз“ съобщи, че на спешно съвещание в хотел „Берлин” в столичния квартал на богатите „Бояна" Делян Пеевски е обсъждал с привиканите от него медийни издатели, магистрати, депутати от партията на Доган и няколко доверени ченгета оставката на Борисов и как кръгът около олигарха да се прикачи към победителите.



Както твърди интернет изданието, шефовете на медиите вече били получили заповед да критикуват управлението на Борисов, но „с ръкавици”, докато се изясни ситуацията. След това можело да му „отрежат” главата. В същото време на медиите, свързвани задкулисно с името на Пеевски, били дадени указания как да ухажват победителите и ръководството на Столетницата.

„Източниците ни твърят, че при Борисов бил изпратен посредник да преговаря за медийна подкрепа на ГЕРБ в следващите месеци, но срещу огромна сума. Имало намеци и за компромати, които можело да сринат Борисов, ако не приеме офертата на #Кой” – изтъкват от „Фрог нюз“.


По повод заканите на генерал Радев, че ще приложи и у нас в борбата срещу корупцията т.нар. „румънски модел“, присъствалите на „инструктажа“ поискали гаранции, че прокуратурата няма да започне да разследва съмнителни сделки и далавери, в които са замесени. Но Пеевски ги успокоил, че е намерен начин да се „дресират“ и „по-големи „пилоти” в държавата от Радев”.

Апропо, отдавна се шушука за тайни срещи министри, политици и магистрати във въпросния столичен хотел „Берлин“, където уж подвизаващият се в неизвестност депутат притежава два етажа. Комплексът минава за един от най-луксозните в страната. Той е изграден съгласно изискванията за строеж първа категория.

Обзавеждането в стаите е по отделен интериорен проект, мебелите са дизайнерска поръчка – масивна изработка; пердетата и дамаските са испански и от най-висок клас, а постелъчното бельо – от висококачествен сатен. Навсякъде из елитния хотел са окичени картини уникати с маслена живопис.


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки