Валери Симеонов: Ще бъде безотговорно и инфантилно, ако Борисов подаде оставка


Валери Симеонов: Ще бъде безотговорно и инфантилно, ако Борисов подаде оставка
13 Ноември 2016, Неделя


Отговорността на всеки политик към държавата трябва да е на много по-високо ниво, отколкото личните емоции и желанието на някои да се направи на големи мъже, каза лидерът на НФСБ

Автор: Светлана Николова

Ако правителството подаде оставка, ще бъде безотговорно и инфантилно от страна на Борисов. Това заяви лидерът на НФСБ и председател на парламентарната група на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” Валери Симеонов от Бургас, след като пусна бюлетината в една от секциите на бургаското училище „Найден Геров" в к-с "Меден рудник".

"Не мога въобще да предвидя какъв ще е резултатът от балотажа. Отговорността пред задълженията, които има всеки политик към държавата, трябва да е на много по-високо ниво, отколкото личните емоции и желанието на някои да се направи на голям мъж", каза още той.

"Смятам, че това е абсолютно неуместно и няма връзка между гласуваното доверие от парламента на това правителство да управлява 4 г. и личните комплекси на г-н Борисов", разкритикува Симеонов по повод намерението на ГЕРБ да се оттегли от властта, ако загуби балотажа.

"Аз уважавам законите, ние бяхме в основата на прокарването на задължителното гласуване, защото това е не само задължение, а и право да участваш активно в политическия живот, вместо да бъдеш негова жертва", обясни Симеонов. Според него всеки пореден избор носи очакването да донесе добро на България.


В категории: Политика

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
Кукуриго
14.11.2016 13:37:48
2
0
„Смятам, че това е абсолютно неуместно и няма връзка между гласуваното доверие от парламента на това правителство да управлява 4 г. и личните комплекси на г-н Борисов". Напълно съм съгласен с Валери Симеонов, че подаването на оставка заради изгубени избори - и то не парламентарни, а президентски, т.е. уж мажоритарни, си е малоумно. „Къде го чукаш, къде се пука?!" е рекъл народът за такива случаи. Остава да видим какво ще се излюпи от запълтъкът, дето „снесе" Борисов!
2
и на мен...
14.11.2016 10:36:11
2
0
... от прости коментари.Кого трябваше да подкрепят патриотите-ДПС или ДОСТ?Най-честно и принципно беше да се обърнат към своите избиратели и да им кажат да гласуват по съвест.И какво значи да подкрепят тоя или оня-хората,ако са искали Цецка или Радев щяха още на първия тур да си гласуват за тях.Това не са овце че да ги дърпаш да подкрепят който и да е.
Писна ми и от келеша Борисов и тъпото му его.Заради комплексите му ще страда целия народ.Как пък един мандат не изкара подлецът!А тоз долу ревнал че патриотите трябвало да го подкрепят.Аман от разбирачи!
1
pisna_mi
13.11.2016 23:38:00
1
2
Ех Симеонов, крадеца вика дръжте крадеца - на 2-рия тур защо не подкрепихте кандидата на ГЕРБ ? Инфантилно е да подкрепиш БСП, когато в парламента подкрепяш ГЕРБ а после да кажеш, че Борисов е виновен.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки