Борисов: Вие решавате дали да има политическа криза!


Борисов: Вие решавате дали да има политическа криза!
Снимка: Канал 3
13 Ноември 2016, Неделя


Премиерът натърти, че предстои българското председателство на ЕС през 2017 г., поради което в страната трябвало да има пълно спокойствие за подготовката

Автор: Десант

След като се накара на кметовете си, че прекалено грубо плашат хората в гербаджийските общини с всякакви катаклизми след президентските избори в случай, че Цецка Цачева загуби, днес лидерът на ГЕРБ и министър председател на България Бойко Борисов направи много повече.

Докато упражняваше правото си на глас в Банкя, премиерът не изрече нито една добра дума за своя кандидат. Но са сметка на това използва ситуацията, за да напомни категоричното си решение да подаде оставка при евентуална победа на опонента.

"Дали ще има политическа криза зависи от хората. Ако желаят, ще я имат, ако не я желаят, няма да я имат“, коментира Борисов.

След което натърти, че предстои българското председателство на ЕС през 2017 г., поради което в страната трябвало да има пълно спокойствие за подготовката, което обаче само той можел да осигури.

Преди два дни няколко държавни институции притистанаха Обединените патриоти само за това, че в предизборна новина били излъчени кадри с дете, което рецитира „Аз съм българче”.

Редно е държавните органи да показват същата завидна чевръстост и тогава, когато действително има нарушение. А какво по-голямо от това, премиерът да плаши народа си с политическа криза?

Затова призоваваме ЦИК да се самосезира и да се произнесе срещу тази грандиозна манипулация.


В категории: Новини , Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки