Кремове от градински охлюв и тайна рецепта за козметични мазила представят на изложение в ЦУМ


Кремове от градински охлюв и тайна рецепта за козметични мазила представят на изложение в ЦУМ
12 Ноември 2016, Събота


„Здраве и красота с натурални и био продукти“ събира на едно място над 20 производителя на природни храни, напитки и етерични масла


От 15 до 18 ноември столичният ЦУМ отваря врати за изложението „Здраве и красота с натурални и био продукти“. На едно място ще бъдат събрани най-различни храни и напитки, билкова и природна козметика, етерични масла, които ще демонстрират вълшебните свойства на естествените продукти и магията на ароматерапията.

Участие във форума ще вземат над 20 фирми за здравословно хранене, натурална козметика и процедури за повече тонус и красота.

Една от сериите, които се очаква да привлече голям интерес, включва изделия, изготвени на основата на висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв (Helix aspersa) или различни растителни видове. Те спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма.

Една от българските фирми ще презентира уникални пробиотични здравословни добавки и екстракти, които спомагат за нормализирането на стомашно-чревната микрофлора и предпазване от развитието на патогенни и гнилостни микроорганизми в храносмилателния тракт; за преодоляване на дисбиозите след антибиотикотерапия; за облекчаване симптомите на менопаузата и постклимактериумния период при жените; както и за протекция на имунната система.

Посетителите ще може да хвърлят и един нов поглед върху традиционния сапун. Производители ще разкрият пред тях дори няколко тайни натурални рецепти за приготвяне на крем за ръце.

Друго интересно предложение са натуралните масажни свещи за тяло, които могат да се използват в домашни условия като балсам за масаж.

Ще бъде представена и широка гама здравословни продукти, полезни храни и хранителни добавки, кремове, мехлеми, масла и емулсии и други артикули на пчелна и билкова основа. Мехлемите са идеални за зимния сезон и помагат за справяне с настинка, хрема, главоболие.

На изложението ще може да се намери също уникална комбинация от екологично чист плод и висококачествено мерло – един прекрасен подарък за ценителите на даровете от природата.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки