Тома Томов: Това е бунтът срещу единия процент, който изсмуква всичко


Тома Томов: Това е бунтът срещу единия процент, който изсмуква всичко
Снимка: Ладислав Цветков
10 Ноември 2016, Четвъртък


В щатите няма да има гражданска война, хората ще продължат с този лидер и ще си променят политиката, прогнозира журналистът.

Автор: Десант

„Доналд Тръмп има възможност да върне голямата икономика в щатите, може би ще има политика, близка до тази на Теодор Рузвелт. Със сигурност няма да има война с Русия. Сега Путин ще бъде детрониран от образа на главен демон. До една година ще има някаква нова Ялта 2. Или Тръмп ще отиде в Русия, или Путин ще отиде във Вашингтон”. Такава е прогнозата на журналиста Тома Томов за развоя на събития в САЩ след президентските избори.

Според Томов Тръмп ще задоволи желанията на унижените и бедни американци и по този начин може и да има успешна политика в следващите години.

„Добре дошли в американската революция от 2016 г. и в понятието класова борба”, каза Томов. Той допълни, че никога не е предполагал, че милиардерът може да спечели изборите.

„Целият американски естаблишмънт – Уолстрийт, Силиконовата долина, Холивуд, американската преса, банките, Блумбърг – всички бяха стегнали редици и бяха за Хилари Клинтън. Всички казваха, че тя ще победи”, припомни Томов.

Това е бунт в целия свят. Брекзит, Америка, утре може да са Франция, Германия, Холандия… Това е бунтът срещу единия процент, който изсмуква всичко”, каза Томов.

„В Америка ще има много разделителни линии ще има винаги класова борба, обаче Тръмп може икономически да победи. Америка е велика страна и ще остане най-великата страна”, смята Томов.

„В щатите няма да има гражданска война, хората ще продължат с този лидер и ще си променят политиката”, допълни Томов.


В категории: Новини , Политика , Международна политика , Свят

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки