Красимир Каракачанов: За нас гласуваха хора по съвест


Красимир Каракачанов: За нас гласуваха хора по съвест
07 Ноември 2016, Понеделник


При обработени 85 процента от секционните протоколи, картината изглежда така. За Румен Радев са гласували 25.76 %, за Цецка Цачева – 21.97, за Красимир Каракачанов - 14.96%.

Автор: Десант

За пръв път в политиката се върна идеологията - нас ни подкрепиха хора с идеология, патриоти. Как си представяте да влезем  в ролята на чобани и да призовем хората, които са гласували от сърце и душа за нас, и да им кажем, че Пешо или Гошо е по-добър. 

Това заяви кандидатът на „Обединени патриоти – НФСБ, „Атака“ и ВМРО“ Красимир Каракачанов, който се класира трети в кандидат-президентската битка, в отговор на въпрос кого ще подкрепи на балотажа.

Пазарлъци не правим, допълни той. Каракачанов призова двамата кандидати, които отиват на балотаж, да кажат ясните си позиции по теми, които вълнуват хората, за да решат те кого да подкрепят.

Борисов не ми е заявявал нищо, питайте го него, отговори Каракачанов на въпрос дали ПФ ще подкрепи оставката на кабинета в Народното събрание.

При обработени над 85 процента от секционните протоколи, по данни на ЦИК кандидатът, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев е получил 25.76% от гласовете на избирателите. Втора по резултат е Цецка Цачева, издигната от ПП ГЕРБ, която е получила 21.97% от гласовете на избирателите.

Красимир Каракачанов е получил 14.96% от гласовете. 10.79% подкрепа е получил издигнатият от Инициативен комитет Веселин Марешки, a 6.30%- кандидатът за президент Пламен Орешарски. Шести по събрани гласове е кандидатът на РБ Трайчо Трайков с 6.06%.

3.37% от гласовете на избирателите събира Ивайло Калфин, издигнат от ПП АБВ. 1.86% от гласовете са за Татяна Дончева, издигната от ПП Движение 21-ПП НДСВ. 0.73% от избирателите са гласували за кандидатът за президент Жорж Ганчев, издигнат от Християн-социален съюз. С „не подкрепям никого” са гласували 5.64% от избирателите.


В категории: Новини , Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки