Патриотите закриха предизборната си кампания за първия тур с факелноа стража


Патриотите закриха предизборната си кампания за първия тур с факелноа стража
03 Ноември 2016, Четвъртък


Церемонията се състоя пред Паметника на незнайния воин в столицата

Автор: Десант

Пред Паметника на незнайния воин стотици симпатизанти на „Обединени патриоти – НФСБ, ”Атака” и ВМРО“ се включиха във факелната стража, с която кандидатите за президент и вицепрезидент Красимир Каракачанов и Явор Нотев закриха кампанията си за първия тур на предстоящите на 6 ноември избори.

Лидерите на патриотичните партии Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов отново призоваха хората да отидат до урните и да гласуват, защото България е на прага на оцеляването и повече време за експерименти няма. Единствената алтернатива за страната ни е патриотизмът, не ляв, не десен, а отстояващ българските интереси.

Когато бъде поведена от президент патриот, България ще заеме достойното място, което ѝ се полага, на европейската сцена, заявиха Симеонов и Сидеров.

В подкрепа на кандидатпрезидентската двойка Каракачанов – Нотев дойдоха и представителите на формациите, застанали зад коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, ”Атака” и ВМРО“ и подкрепящите ги формации – „Народен съюз“, „Защита“, „БГ Патриот“, СЕК и „За честта на пагона“.

”Днес закриваме една от най-успешните кампании в новата история на българската политика – такава, която съживи притчата за снопа на кан Кубрат. Ние показваме новия модел на политическото обединение единствено в името на защита на интересите на България. Затова и нашият девиз е „България над всичко“, заяви Валери Симеонов. Той пожела успех на кандидатите Каракачанов и Нотев, като посочи, че първият важен успех е вече постигнат – обединението на българските патриоти.

Кандидатът за президент на „Обединени патриоти – НФСБ, ”Атака” и ВМРО“ Красимир Каракачанов в изказването си заяви, че българските патриоти са в края на тежка битка. ”Но продължаваме, защото се борим за освобождението на България от нихилизма, омразата и корумпираната политическа класа, каза той и допълни, че единни патриотите са силни, а силата е необходима, за да се спаси Родината.

Каракачанов обясни, че по време на всички срещи из страната е виждал надежда в очите на българите. ”Не е заспал българският дух, хората видяха в нашето обединение положителен пример. Затова и ясно и категорично заявявам, че няма да ги предадем”, декларира кандидатът за президент.

По думите му етническата партия ДПС пак се надига и прави вече пазарлъци за втори тур. Той е категоричен, че патриотите няма да й дадат възможността да определя съдбините на българите.

Каракачанов прочете и текст на клетва, на която се уповава: „Тук, пред паметника на падналите за свободата на България, ние, Обединените патриоти,се заклеваме в Бога, вярата и честта си и в името на България да пазим целостта на Родината и нейния суверенитет. Ще защитавам интересите и достойнството на всички българи в границите на Отечеството и извън тях.
България над всичко!".


Кампанията на „Обединени патриоти – НФСБ, ”Атака” и ВМРО“ бе закрита с поднасяне на венец пред Паметника на незнайния воин и със стария български химн „Шуми Марица“.


В категории: Новини , Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки