"Дунав турс" пуска за Коледа шопинг круизи до Виена, Будапеща и Братислава


"Дунав турс" пуска за Коледа шопинг круизи до Виена, Будапеща и Братислава
Моторен кораб "Ариана"
02 Ноември 2016, Сряда




Автор: Иван Ванев

За първа година, освен традиционните предколедни круизи, извършвани от края на ноември до края на декември по река Рейн, с моторен кораб „Ариана“, който е само на 4 години (построен е през 2012 г.), ще бъдат организирани и посещения на коледните базари по маршрут Виена – Будапеща – Братислава – Виена.

Новогодишни круизи ще извършват и четири от корабите на русенската компания „Дунав турс“. Те ще плават по реките  Дунав и Рейн с немски гости, а за поредна година ще бъде проведен и новогодишен круиз от Базел до Амстердам с руски гости. Като цяло пътуванията са предназначени за чужденци, анимациите на корабите са на немски език, а 8-дневен тур "all incluzive" излиза средно около 400 евро, но за всяко посещение на брега се заплащат допълнително входни такси. 

В началото на месец ноември, маркетинг отделът на „Дунав турс“ планира посещение на едно от най-големите туристически изложения в Европа и света - „World travel market“ в Лондон, където се очаква компанията да подпише чартърни договори.

От дружеството неотдавна отчетоха, че през това лято шестте му пасажерски плавателни съда са превозили през това лято 24 хиляди туристи. Най-голяма е била заетостта на моторен кораб „София, който при капацитет от 190 места е качвал на борда си средно по 178 пасажери.

„Дунав турс“ откри туристическия сезон с дунавско хоро в Ротердам и се кани да го приключи с музикални круизи, с които ще разшири портфолиото на услугите, коиито предлага. В рамките на инициативата са предвидени посещения на  концерти, както и гостуването на артисти на кораба, като ще се комбинират различни арт изяви, както на борда, така и на брега.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки