ПФ поиска отзоваване на евродепутатите от ДПС и БСП


ПФ поиска отзоваване на евродепутатите от ДПС и БСП
27 Октомври 2016, Четвъртък


Остро заклеймяваме поведението на БСП и ДПС, които извършиха огромно предателство спрямо интересите на цяла Европа, най-вече на българския народ, изтъкна председателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов

Автор: Десант

Във връзка с приета в Европарламента резолюция за бежанския поток на брифинг в Народното събрание в петък председателят на ПП на ПФ и лидер на НФСБ Валери Симеонов призова за отзоваването на опозорилите българските интереси представители в ЕП и замяната им със следващите по списъка.

Остро заклеймяваме поведението на БСП и ДПС, които извършиха огромно предателство спрямо интересите на цяла Европа, най-вече на българския народ, изтъкна той. Със своята подкрепа за резолюцията за насърчаване на миграцията и социализирането на всички тези авантюристи, които няколко години заливат Европа, е показано истинското лице на продажната коалиция БСП и ДПС“, подчерта още Валери Симеонов.

Той посочи, че въпросната резолюция е приета с 339 гласа срещу 333 гласа. По думите му, това означава, че гласовете на тези български евродепутати, които са я подкрепили, всъщност са обърнали гласуването и са позволили приемането на този опасен и вреден за страната ни документ. България е на предния фронт в тази нова война с миграцията, между два различни свята, между две различни религии и именно това прави резолюцията на ЕП особено опасна за нея.

Съпредседателят на Патриотичния фронт не приема за нормално и ръководителката на БСП да обикаля България и да внушава на хората страх, ужас, че във всяка поредно населено място едва ли не ще се открива бежански лагер, докато в същото време представителите на тази същата партия рамо до рамо, ръка за ръка с ДПС гласуват такова вредно и опасно за България решение.

По-рано през деня БСП официално се разграничи от резолюцията на ЕС и разкритикува своите евродепутати. Но както е казал народът: ”След дъжд - качулка”. Злото вече е сторено.


В категории: Новини , Политика

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
MUNCHO
02.11.2016 12:40:42
0
0
ISTINSKOTO RAZGRANI4ENIE , MOZE DA BADE SAMO TJAXNOTO OTZOVAVANE! I ZAMJANATA IM S DRUGI
XORA-PATRIOTI!
1
Патриот
01.11.2016 13:16:57
1
0
Нашите евродепутати или са много глупави, или са предатели спрямо България, просто ни предадоха. Да се накажат както са заслужили - за предателство спрямо нацията и държавата, спрямо българския народ. Не им е там мястото!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки