Мили деца на Нелегални Имигранти!


Мили деца на Нелегални Имигранти!
Снимка: dailypress.bg
24 Октомври 2016, Понеделник


Писна ми от вас също толкова, колкото вече ми се повръща от тези, които ви доведоха! Не харесваме Вашия начин на живот. А вие трябва да живеете по Нашия.

Автор: Веселин Максимов

Писна ми от вас също толкова, колкото вече ми се повръща от тези, които ви доведоха! Вие не бягате от нищо, вие не знаете това, но тези, които ви домъкнаха в Моята страна, знаят от какво бягат. Ако имаха малко повече достойнство и ум, биха останали там и щяха да ви направят хубаво място за живеене.

Вашите бащи и майки, обаче, са страхливци и затова ви замъкнаха през хиляди километри, да се превърнете в Ттжест на Европейската, така наречена, социална система.

Ако прекарате 4-5 години на улицата, ще разберете, че на Европейската Социална система, не й пука за никого. Имам приятели, които избягаха отдавна в нея, живяха по вашия начин, а после се върнаха.

Мили деца на нелегални имигранти!
Няма да живеете по-добре от вашите чалмосани майки и бащи, защото тук е Европа и не ви щем бурките, нито скапаните ви одежди, в които жената е говедо, зачохлено с черно одеяло.

След като сте дошли тук не мислете, че майка и татко ще са както във времето, в което сте се родили. Трябва да ходите с открито лице, без значение какво казва вашата религия. Европейците я уважават, но те те искат от ранна утрин до късна вечер да слушат някакъв изтрещял мюзеин, който блее на върха на тъпата си чалма.

Мили деца на нелегални имигранти!
Ако мислите, че можете да правите това, което вашите нелегални и бащи и майки вършат тук, а някой ще продължи да ги понася, сте в ужасна грешка. Дори и заради временното преимущество на тук живеещите. Дори и затова колко са злобни към чужденците.

Мили Деца на Нелегални Имигранти!
Ние и нашите деца сме продължители на славно племе, което е откъснало най-хубавата част от тогавашната Късноримска империя – Византия.

Мили деца на Нелегални Имигранти, мислите ли, че, ако всички освирепеят толкова много срещу вас, Няма да ви изтрият оттук? Сигурно не мислите, а в момента се надявате на европейската социална система? Измамна е.

А това, което ще намерите тук е Огън и Меч. Не сте желани тук. Освен, ако се съобразявате с това, че Европа е християнска. Поне тази Европа, нашата. Точно на границата. Бъдете убедени в нещо, в което ние сме сигурни. Не харесваме Вашия начин на живот.
А вие трябва да живеете по нашия.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки