Шотландски боец се разхожда из Варна


Шотландски боец се разхожда из Варна
30 Септември 2016, Петък





Една от най-нашумелите в наши дни холивудски звезди – шотландският актьор Джерард Бътлър,  тези дни кръстосва улиците на Варна, след като от известно време е у нас за снимките на екшъна  „Hunter killer”.

Лентата е екранизация по романа „Под прицел“ на Джордж Уолъс и Дон Кийт и в нея ще видим още легендарните Гари Олдман и Били Боб Торнтън. Сцените с тях обаче са заснети предимно в Лондон.

Доскоро Бътлър преследваше „лошите“ из Витоша, отдъхвайки след снимачния ден из столичния Южен парк, а сега снимките продължават в морската столица, където актьорът, който е и един от продуцентите на кинолентата, е отседнал в реномиран петзвезден бутиков хотел.

Шотландецът влиза в образа на капитан на подводница, който се опитва да спре превъртял руски генерал, който отвлича президента на Русия, за да предизвика безредици. Във Варна на него му се наложи да стреля с картечница от десантна лодка

в акваторията на пристанище Варна-изток, близо до Военноморската база.  Във Варна на него му се наложи да стреля с картечница от десантна лодка, като получи пълно съдействие за сцената от българския флот.



0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки