Патриотите ще инициират общоевропейски референдум за имигрантите


Патриотите ще инициират общоевропейски референдум за имигрантите
30 Септември 2016, Петък




Автор: Десант

Декларация, свързана с политиката на България спрямо бежанците, прочете от парламентарната трибуна днес Красимир Каракачанов – зам.-председател на парламента и кандидат за президент, издигнат от „Обединени патриоти“- НФСБ, АТАКА и ВМРО.

В текста се отбелязва, че патриотите настояват за изнасяне на бежанските лагери извън големите градове и привеждането им в режим от затворен тип.

Чрез декларацията се предлага още екстрадиране на нелегално преминалите границата ни, затваряне на държавната ни граница при необходимост, което изисква да се разположат допълнителни армейски подразделения, денонсиране, замразяване или промяна на Дъблинското споразумение.

Патриотичните сили не приемат обвинението, че са подстрекатели на протести срещу имигрантите. „Ние от години говорим за проблемите с имигрантите и циганизацията“, подчерта Каракачанов.

Хората говорят за изселване, а нашите институции – за разселване, установяват Обединените патриоти.

Няма да подкрепим нищо, свързано със заселването на големи групи имигранти, уточняват в декларацията си патриотите и напомнят, че подкрепата към към правителството е при определени условия, включващи точки от програмата им.

Ще предложим общоевропейски референдум по въпроса с имигрантите, това е тема, която вълнува всички европейци. Пред българското правителство стои въпрос: дали ще бъде с имигрантите, или с българите, каза още Каракачанов.

Той благодари на всички родни партии, които днес в парламента подкрепиха приемането на закона срещу носенето на бурките. Това е една добра стъпка, каза още кандидатът за президент на Обединените патриоти.
 


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки