Бургазлия се снима в новия клип на Салваторе Ганачи


Бургазлия се снима в новия клип на Салваторе Ганачи
27 Септември 2016, Вторник





Сигурно сте гледали по музикалните телевизии или сте слушали по радиото горещия хит на Салваторе Ганачи - Dive. А знаете ли, че във видеото към песента участва бургазлията Русален Михайлов?

Русален дълги години работи в родния град като оператор в местна телевизия, но винаги е проявявал интерес към фотографското изкуство, киното, музиката. Той мечтаеше да организира филмови каскади и да участва в тях, да реализира провокативни арт проекти, да не бъде като останалите, да развива индивидуалността си.

Понеже в България все още е трудно да отстояваш своята различност, Русален прояви смелост и тръгна абсолютно сам на запад. И нещата му се получават. Днес той е свободен творец, който се издържа като фотограф и видеооператор в Монако, Франция, Германия.

Русален е много вдъхновен от колаборацията със Салваторе Ганачи и екипа, снимал клипа на Dive. Режисьор е младият Никълъс Лам, работил с Никол Шерцингер, Джейсън Деруло, Блинк 182. Видеото е снимано във френския курорт Sanary-sur-mer.

Не спирайте да мечтаете - това е посланието на Русален. Желаем му успех във всичко, с което се захване и да не забравя родния Бургас.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки