Серия от смъртни случаи на хора, обслужващи Путин


Серия от смъртни случаи на хора, обслужващи Путин
23 Септември 2016, Петък




Автор: Десант

Топ мениджър на едно от предприятията за управление на президентските дела Дмитрий Крюков е намерен застрелян в офиса си в Москва, съобщи тази сутрин „Интерфакс“, позовавайки се на източник от полицията.

„Вчера (22 септември) вечерта в един от офисите на административното зданиие на ул. „Арбат“ 54/2 бе намерето тяло на мъж с огнестрелна рана“ – информира събеседникът на агенцията.

Следователите са установили, че убитият е 45-годишният генерален директор на „Президент сервиз“.

Засега информацията не е потвърдена от официални представители на правоохранителните органи, но по думите на източника на „Интерфактс“ в момента на местопрестъплението работи оперативно-следствена група, която изяснява обстоятелствата по случая.

„Президент сервиз“ е многопрофилно предприятие в сферата на комплексното сервизно обслужване на органите на държавната власт в Руската федерация, както и на редица организации и частни лица, уточнява  „Комерсант“.

По-рано руските медии съобщиха, че в катастрофа в центъра на Москва е загинал шофорът на Путин.



3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
АЕБВГЗ
25.09.2016 04:53:00
0
0
Така ли бе, мама ви русофилска, да му даде господ дълъг живот, за да може руската пропаганда да трови съзнанието на българите, да разсипва Украйна, да бомбардира безогледно в Сирия, да залива Европа с бежанци и в крайна сметка да разруши ЕС. Продажни душици русофилски...
2
bbbbbbb
24.09.2016 16:03:05
0
0
Saglasen s komentara. Da mu dade gospod zdrave i dalag jivot!!!
1
Русофил
23.09.2016 20:22:17
0
0
Понеже не могат да достигнат Путин, убиват невинните му служители. Гадост, какво друго може да се очаква от престъпниците, които не си седят на дъто, а са тръгнали да завладяват света?!"Не можем да отидем. Гледаме от далече. Той е жив." Ще живее 100 и повече години. Така е писано.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки