Патриотите с нови мерки срещу циганския произвол


Патриотите с нови мерки срещу циганския произвол
Депутатите от Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО последователно се борят срещу циганските престъпления, произвол и привилегии
19 Август 2016, Петък


Патриотичният фронт предлага в циганските гета да бъде разположена жандармерия, която да бди за реда и спазването на законите там.

Автор: Десант

Повод за това искане са поредните размирици в Кюстендил от края на миналата седмица, при които се наложи полиция да изтласква ромската тълпа с предупредителни изстрели.
Освен това патриотите настояват и за постоянен контрол по подобие на новите контролно-пропускателни пунктове във вътрешността на страната, които ще се изграждат срещу имигранти.
Инициативата на коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ е поредната мярка срещу ромската престъпност, незаконните ромски постройки и източването на държавната хазна под формата на социални помощи за малолетните мургави майки, припомни преди дни съпредседателят на формацията Красимир Каракачанов.

Последователната политика срещу циганския произвол и престъпления води началото си още от предизборната програма на ПФ. В нея е записано, че патриотите са за национална стратегия за приобщаване на ромите, като се насърчават тези, които изкарват прехраната си с честен труд, образоват децата си и заплащат своите сметки и данъци.
Към останалите, които благоденстват на гърба на редовните данъкоплатци или се изхранват от контрабанда, рекет, детска и битова престъпност, проституция и разпространение на наркотици, законът трябва да бъде приложен с цялата си сила.

ПФ предложи още преди две години премахването на всички незаконни постройки в циганските гета и създаването с минимални средства на отделни селища извън големите населени места в пустеещ държавен фонд, като бъдат обезпечени с минимално необходимите битови условия: ток, ел. захранване, вода, общи санитарни възли, бани.
С влизането на патриотите в 43-тото Народното събрание кабинетът предприе по тяхна инициатива спешни мерки за овладяване на битовата престъпност, която тероризира огромни райони от страната.

Съставена бе комисия от представители на Министерство на правосъдието, МВР и Главна прокуратура. Тя изготви комплексна програма, в която влезе предложението на депутатите от ПФ да бъде повишен прагът за т. нар. „неизбежна самоотбрана“. Бяха набелязани практически мерки, една от които е създаване на доброволни начала на охранителни отряди в регионите с висока престъпност и следенето с камери за видеонаблюдение на целия криминален контингент в рисковите райони. Много от предложенията на родолюбците бяха възприети от МВР и така борбата с битовите престъпления стана една от основните задачи на кабинета.

През април 2015 г. Патриотичният фронт внесе законопроект за промяна на Наказателно-процесуалния кодекс (НПК). С него се предвижда да отпадне възможността за съкратено съдебно следствие за тежки престъпления и предсрочното освобождаване на рецидивисти.
Взети бяха и решителни мерки против уродливата практика на циганското малцинство да раждат деца с единствената цел да получават социални помощи. През юни 2015 г. с промени в Закона за семейни помощи за деца парламентът прие предложението на ПФ месечната помощ за отглеждане на дете до завършване на средно образование да се прекрати, ако то стане родител.
Родолюбците настояха да бъде приет и изричен текст, че социалните помощи се спират и в случаите, когато майките оставят децата си в интернат, където те се отглеждат за сметка на данъкоплатците.


В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
MUNCHO
19.08.2016 10:21:07
0
0
VSI4KATA PRESTAPNOST E,,ORGANIZIRANA,,-NJAMA,,BITOVA,,PRESTAPNOS!AKO NJAKOI
OTKRADNE 1 m KABEL OT DALEKOPROVOV,TRABA OT NEFTOPROVOD ILI RELSA OT Z.P.-TO-TOVA
KAKVO E?,,BITOVA PRESTAPNOST,,ILI ORGANIZIRAN SABOTAZ NA IKONOMIKATA I TERORIZAM?A
ZAKON ZA LI4NA SAMOOTBRANA E ABSOLUTNO NALOZITELEN DA BADE PRIET!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки