Седмичен хороскоп


12 Август 2016, Петък


12-18 август 2016 г.


Овен Звездите ви съветват да довършите започнатото и да се отдадете на почивка. Под вежлив претекст отклонете покана на малко познати хора. Съкратете контактите си с тези, които само ви губят времето с празни приказки. Новите срещи и новите познанства могат да бъдат изпълнени с неочаквани приятни моменти.  Бъдете внимателни при общуването с нови хора и избягвайте глупавите закачки.

Телец За да може да свършите всичко планирано, добре е да разпределите правилно усилията си между деловите ангажименти и любимите хора. Доверявайте се на интуицията си. За хората с творчески професии периодът е по-сложен. Тези, които обмислят творчески задачи, е необходимо да потърсят подкрепата на влиятелни хора. Много зависи от умението ви да контролирате емоциите, постъпките и думите си.

Близнаци Всичко, за което се захванете, се увенчава с добър край. От най-заплетените ситуации извличате полза. Това ви удивлява, но и окриля едновременно. Благоприятно време за осъществяване на смели планове и намерения. Звездите благоприятстват вашите творчески занимания. Периодът е подходящ и за сериозни промени в дома – ремонти, преместване на мебели, създаване на по-приятна обстановка.

Рак Следва да направите преоценка на стратегията си, да видите къде грешите и ако се налага - да предприемете някакви промени. Не се напрягайте. Потърсете по-лек път за решаване на задачите. Много време може да прекарате в срещи и разговори с различни хора, на които да разчитате. Повишената ви чувствителност поражда тревожност, с която може да се справите при общуване с природата.

Лъв Стремежът ви да се борите ви прави обаятелни в очите на околните. Личният ви живот се характеризира с крайно противоречиви тенденции. Възможно е да се наложи да отстоявате авторитета и възгледите си. Взрив от страсти може да попречи на хода на събитията и нещата да не се развият във ваша полза. В резултат на разногласията е вероятно да отстъпите от завоювани позиции. Не се подвеждайте по амбициите си.

Дева В работата си или другаде постигате неща, които да ви радват дълго време. Може благоприятно да разрешите личен проблем. Възможно е дори да ви предложат някое съвместно прекарване. Съгласете се – звездите са с вас. Обърнете внимание на себе си. Периодът протича интересно и напрегнато. Той носи различни и противоречиви тенденции. Има вероятност нещата постоянно да изискват да правите компромиси между желаното и възможното.

Везни Седмицата символизира промени и трансформации. Част от тази тенденция зависи и от вашата активност. Онези от вас, които работят на временен договор, могат да получат предложение за постоянна работа. Не бива да размисляте прекалено дълго. Постарайте се да не изпуснете изгодния шанс. Така може да подобрите положението си. Общуването с природата ще ви пречисти и възстанови силите ви.

Скорпион Периодът е предназначен както за пътувания и деловитост, така и за усвояване на нови знания, получаване на информация и целенасочена дейност. Ако действате планомерно и последователно, може да постигнете успех в най-различни области. Потиснете суетата си и неустойчивостта на възгледите. Препоръчват ви се спорт, слънчеви бани и всякакви закалителни процедури.

Стрелец Някои хора започват да ви възприемат много сериозно и дори да се страхуват от вас. Макар в душата си да сте безкористни и самоотвержени, на някои може да се сторите високомерни и самолюбиви. Общуването с близки хора и роднини укрепва чувството ви на защитеност и увереност. Седмицата обещава значително да промени вашия живот. Нещата, които подхванете, може да се превъплътят в реалност в най-близко бъдеще.

Козирог Избягвайте прекалено активните действия и неоправдания риск. Съблазните и изкушенията ви предизвикват, но е по-добре да се отдадете на спокойни занимания и съзерцание. Не е изключено това да доведе до конфликт с някои хора. Сдържайте емоциите си и не се поддавайте на страсти. Ако успеете да преодолеете с воля тези тенденции, контактите и срещите ви може да бъдат успешни.

Водолей  Периодът е благоприятен и ви носи спокойствие, но в пътуванията трябва да бъдете внимателни и да не приемате неоправдан риск. Не си заслужава да планирате важни неща. Това може да повлече след себе си неочаквани обременявания. Не трябва да обещавате нищо, което трудно може да изпълните. В някои от Водолеите може да се появят изкушения да се възползват от плодовете на чужд труд.

Риби Динамичен период, през който радостите и несполуките се редуват. Затова трябва да бъдете по-концентрирани и внимателни към случващото се. Не загърбвайте проблемите и не бива да давате повод за излишни приказки по ваш адрес. Владейте нервите си и намерете време да се отдадете на някое любимо занимание. Заради необмислени постъпки и откровени заблуди вие може да се сблъскате с неразбиране при контактите и срещите.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки