ПФ пръв сред парламентарните сили обяви своите кандидати за „Дондуков” 2


ПФ пръв сред парламентарните сили обяви своите кандидати за „Дондуков” 2
Красимир Каракачанов
05 Август 2016, Петък


Коалицията „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ първа сред парламентарните формации обяви своите кандидати за президент и вицепрезидент.

Автор: Десант

Това са съпредседателят на ПФ и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов и депутатът от „Атака” Явор Нотев. Те бяха издигнати от инициативен комитет.
Красимир Каракачанов благодари на председателите на НФСБ и на „Атака” Валери Симеонов и Волен Сидеров за декларираната от тях подкрепа.
Кои ще са техните съперници за „Дондуков“ 2 все още не е ясно. Засега останалите партийни централи запазват мълчание. Знае се само, че в БСП в момента текат вътрешните номинации в низовите организации на Столетницата за кандидатпрезиденстската й двойка.

Процес по номинации тече и в Реформаторския блок, като различните партии в коалицията правят допитвания в нискоешелонните си структури за това кои са техните предпочитения. Кой ще е окончателният вариант на претендентите на реформаторите е все още въпрос с повишена трудност.
А що се отнася до ГЕРБ, тази седмица лидерът на формацията Бойко Борисов за пореден път заяви, че лично той ще обяви номинациите, но това ще стане в началото на септември.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки